• Παρασκευή, 20 Απριλίου
  • 22:59

Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αποκαλύψεις Χανταμπάκη για το μυστικό του Ντάνου: "Θα παρακαλέσω την παραγωγή, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει…"

Το μυστικό του Ντάνου» και των υπόλοιπων παικτών αποκαλύφθηκε χθες στο Survivor...

Οι παίκτες όπως μάθαμε χθες, έφυγαν μερικά βράδια από την καλύβα για το κοντινότερο χωριό σε μια προσπάθεια αναζήτησης φαγητού. Ανάμεσα στα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι και ο Στέλιος Χανταμπάκης και μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου, ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι η παραγωγή του Survivor γνώριζε το περισταστικό από την πρώτη μέρα.

Μάλιστα, παραδέχεται ότι έφαγε και ο ίδιος από το ψωμί, ενώ αποκαλύπτει επιπλέον ότι δεν το πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος...
Το κείμενο του Στέλιου Χανταμπάκη: «Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο… και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας… ό,τι γίνεται στο Survivor, μα ό,τι γίνεται, η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα ο Σάκης, όμως όλοι οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για τη φύλαξή μας το ήξεραν «και αυτό». Για να μην παρεξηγηθώ και βγω «Άγιος», ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει… Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Acun Medya».