Αθήνα

9 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Η αποκάλυψη του Λάμπρου Βακιάρου: Ο νικητής του Master Chef «δίνει» το πλάνο που δεν προβλήθηκε ποτέ στον τελικό!

Μέσα από σκληρή δουλειά και μεγάλη αγάπη για την τέχνη της μαγειρικής, ο νεαρός Λάμπρος Βακιάρος κατόρθωσε να κατακτήσει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα Master Chef.

Ο 24χρονος σεφ, ωστόσο, θέλησε να αποκαλύψει ένα περιστατικό από τον εντυπωσιακό και απαιτητικό τελικό με τον Κωνσταντίνο Τσιάτσιο το οποίο οι τηλεθεατές του STAR ποτέ δεν παρακολούθησαν στις οθόνες τους.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Λάμπρος Βακιάρος έγραψε το παρακάτω μήνυμα.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που εσείς σαν τηλεθεατές δεν το είδατε στον προχθεσινό τελικό. Την στιγμή που ο κ. Τζορτζ Καλομπάρης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα με την τελική βαθμολογία, όταν ήρθε η στιγμή να αγκαλιαστούμε με τον Κωνσταντίνο τα πρώτα λόγια που άκουσα από έναν άνθρωπο ο οποίος διεκδικούσε την ίδια θέση με εμένα, το ίδιο έπαθλο με εμένα ήταν «Μπράβο φίλε το άξιζες». Νομίζω ότι εδώ δεν υπάρχει χώρος για να πεις και πολλά. Η ευγενής άμιλλα είναι ένα βασικό κίνητρο προόδου και αποδεικνύει ότι τυχαία δεν φτάνει κανείς σε μια επιτυχία.

Αυτή η φράση που μου είπες ήταν όλο το παιχνίδι για εμένα φίλε Κώστα και σε τιμάει. Ξέρω καλά πόσο ιδρώτα έχεις ρίξει για να φτάσεις μέχρι εδώ και πόσο το ήθελες και εσύ όπως και εγώ. Παράτησες τα πάντα, ρίσκαρες ότι είχες και δεν είχες για να κατάφερες μέσα σε 2 χρόνια να πετύχεις κάτι πολύ μεγάλο και μιλάω μαγειρικά. Αλλά φαίνεται οτι το γουστάρεις να είσαι μάγειρας. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή.

Σου εύχομαι από καρδίας να κατακτήσεις τον μαγειρικό κόσμο και ότι άλλο επιθυμείς αλλά είμαι σίγουρος για εσένα φίλε. Γιατί το πιο σημαντικό είναι να έχεις πάθος και καρδιά για αυτό που κάνεις και εσύ το έχεις με το παραπάνω. Είμαστε και οι δύο νικητές. Τώρα ξεκινάνε τα καλά!»

View this post on Instagram

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που εσείς σαν τηλεθεατές δεν το είδατε στον προχθεσινό τελικό. Την στιγμή που ο Κος @gcalombaris ανακοίνωσε το αποτέλεσμα με την τελική βαθμολογία, όταν ήρθε η στιγμή να αγκαλιαστούμε με τον Κωνσταντίνο τα πρώτα λόγια που άκουσα από έναν άνθρωπο ο οποίος διεκδικούσε την ίδια θέση με εμένα, το ίδιο έπαθλο με εμένα ήταν 'Μπράβο φίλε το άξιζες'. Νομίζω ότι εδώ δεν υπάρχει χώρος για να πεις και πολλά. Η ευγενής άμιλλα είναι ένα βασικό κίνητρο προόδου και αποδεικνύει ότι τυχαία δεν φτάνει κανείς σε μια επιτυχία. Αυτή η φράση που μου είπες ήταν όλο το παιχνίδι για εμένα φίλε Kostas Tsiatsios και σε τιμάει. Ξέρω καλά πόσο ιδρώτα έχεις ρίξει για να φτάσεις μέχρι εδώ και πόσο το ήθελες και εσύ όπως και εγώ. Παράτησες τα πάντα, ρίσκαρες ότι είχες και δεν είχες για να κατάφερες μέσα σε 2 χρόνια να πετύχεις κάτι πολύ μεγάλο και μιλάω μαγειρικά. Αλλά φαίνεται οτι το γουστάρεις να είσαι μάγειρας. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Σου εύχομαι από καρδίας να κατακτήσεις τον μαγειρικό κόσμο και ότι άλλο επιθυμείς αλλά είμαι σίγουρος για εσένα φίλε. Γιατί το πιό σημαντικό είναι να έχεις πάθος και καρδιά για αυτό που κάνεις και εσύ το έχεις με το παραπάνω. Είμαστε και οι δύο νικητές. Τώρα ξεκινάνε τα καλά! ΥΓ: Θυμήσου την ωραία κουβέντα που είχαμε εκείνο το απόγευμα στην πισίνα! Τιμή μου που αγωνιστήκαμε μαζί. Respect. Λάμπρος ———————————————————— @masterchefgr #masterchef #masterchefgr #whyistayhungry #vakiaros_mode #deservemore ·Twitter: @vakiaros ————————————————————

A post shared by Lambros Vakiaros Official (@iamvakiaros) on

Send this to a friend