
LIFESTYLE
Σόκαρε η δημόσια καταγγελία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για σκηνοθέτη που αυτοϊκανοποιόταν σε οντισιόν μπροστά της.
Το θέμα συζητήθηκε σήμερα στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να σημειώνει: «Εδώ υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων πολύ σημαντικές και βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να απαντάνε, αλλά είναι κατηγορίες διαφορετικού επιπέδου και σημαντικότητας. Προφανώς είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε λεκτική συμπεριφορά, όμως εδώ έρχονται άλλες καταγγελίες όπως η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου… Εμείς πια γνωρίζουμε ποιος είναι. Υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που είναι έτοιμα να καταγγείλουν το ίδιο πράγμα και υπάρχει πληροφορία ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει αυτό. Μιλάμε για ένα όνομα πρώτου μεγέθους, κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός, εγώ τον ξέρω και προσωπικά. Τον είδα και το καλοκαίρι στις διακοπές και ήπιαμε και καφέ μαζί».
Και πρόσθεσε: «Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι μία γυναίκα, είναι πολλές. Μεταφέρω ρεπορτάζ, στο πλαίσιο μιας πρόβας μιας παράστασης, υπήρξε μια σκηνή που είχε σεξουαλικό περιεχόμενο το οποίο υποτίθεται πως το επαναλάμβανε με όλες αυτές τις ηθοποιούς».
Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά είπε: «Εγώ έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και την έχω ακούσει αυτήν την ιστορία».
Τα λεγόμενα της παρουσιάστριας, παρακίνησαν τον Γιώργο Λιάγκα να πει: «Εγώ πάλι όταν άκουσα ποιος άνθρωπος είναι, έπεσα από τα σύννεφα. Μιλάμε για πολύ συμπαθή ηθοποιό. Χθες πήγανε στον δικηγόρο, αυτό λέει το ρεπορτάζ», με τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει: «Δευτέρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Θέλουν να το κάνουν οργανωμένα. Η καθεμία είπε τη δική της ιστορία, αφορά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, στη συγκεκριμένη παράσταση».
Ροή Ειδήσεων

20/05/2022 | 23:21
Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι: «Η Ελλάδα παραβίασε τον εναέριο χώρο μας και απαντήσαμε»
20/05/2022 | 23:14
State Department για Τουρκία: «Το όχι σε Σουηδία και Φινλανδία δεν επηρεάζει τις σχέσεις μας»
20/05/2022 | 22:01
Σημίτης: Η πιο εντυπωσιακή έναρξη Συνεδρίου που έχω δει-Δύσκολο το έργο μας, αλλά και απαραίτητο για την πρόοδο της χώρας

18/05/2022 | 14:58
Ζούλιας για Μαρέβα: «Έσκισε με την εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο- Εμφάνιση με προσωπική άποψη και στάση ζωής»
18/05/2022 | 19:33
Μπόμπα για την απόκτηση των παιδιών της: «Τους πρώτους 2 μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο»
18/05/2022 | 18:56
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε (και) από τον Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή της – Τι τής απάντησε
18/05/2022 | 18:00
Πάτρα 3 παιδιά: «Έφαγαν» όλα τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς – Απλήρωτοι λογαριασμοί χιλιάδων ευρώ
18/05/2022 | 18:43
Βίλια: Βρήκαν τον δολοφόνο της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα

18/05/2022 | 12:19
ΑΠΘ: Εξιχνιάστηκε έγκλημα 7 χρόνια μετά – Την σκότωσε και έφυγε από τη χώρα – Δύο μπουκάλια «έδειξαν» τον ύποπτο
18/05/2022 | 15:36
Τάκης Σαγιώρ για τον Δάκη: «Ζυγίζει 42 κιλά και έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον» – Δίνει την πιο σκληρή μάχη της ζωής του
18/05/2022 | 20:24
Πάτρα 3 παιδιά: Βρέθηκε ξαφνικά φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο
18/05/2022 | 13:02
Σπύρος Μπιμπίλας: Έδωσε ένα από τα πρώτα γκέι φιλιά στο ελληνικό θέατρο – «Ήμασταν τότε πρωτοπόροι»
18/05/2022 | 17:25
Ρούλα Πισπιρίγκου σε Μάνο Δασκαλάκη: Κράτα τα λεφτά να πληρώσεις καμία προβολή παραπάνω εις βάρος του θανάτου των παιδιών

18/05/2022 | 17:51