
LIFESTYLE
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος για το γύρισμα που τον έκανε πρωταγωνιστή, τη φήμη του ζεν πρεμιέ και του οξύθυμου χαρακτήρα του, αλλά και τις σχέσεις που δε μάθαμε ποτέ.
«Ο Μανούσος Μανουσάκης είχε στείλει βοηθούς του να επιλέξουν παιδιά από δραματικές σχολές για βουβούς ρόλους για τη σειρά “Φάκελος Αμαζών”. Γινόταν μια σκηνή όπου υποδυόμασταν τους σωματοφύλακες και περιμέναμε μια λιμουζίνα. Εκείνη την στιγμή με είδε ο Μανουσάκης να τρίβω τα πόδια μου και με ρώτησε γιατί το έκανα αυτό. Εγώ του απάντησα “μου βγήκε αυθόρμητα” και τότε μου έδωσε δυο ατάκες», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.
Για τον τίτλο που του έδιναν τα περιοδικά, του απόλυτου ζεν πρεμιέ, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Δεν καθόμουν να σκεφτώ τους τίτλους των περιοδικών που με έλεγαν απόλυτο ζεν πρεμιέ. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Ξεκίνησα ως ένας φτωχός άνθρωπος που είχα κάνει όλες τις δουλειές. Είχα σερβίρει, είχα πλύνει αυτοκίνητα. Θα ήμουν γελοίος αν καβαλούσα το καλάμι».
Όσο για τον οξύθυμο του χαρακτήρα του, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Όταν με πειράξει κάποιος, γίνομαι οξύθυμος, το κακό παιδί. Δεν έχω μαλακώσει καθόλου με τα χρόνια. Ήταν και η εποχή τότε που ίσως είχε ανάγκη από έναν τέτοιον χαρακτήρα. Το ζήταγε ο κόσμος. Δε μετάνιωσα ποτέ για αυτά που έχω δηλώσει. Ξέρω πολύ καλά πώς παίζεται το παιχνίδι των φημών και των ψευδών ειδήσεων. Ξέρω τι έχω κάνει και τι όχι.
Αυτό το μαχαίρι που λέγεται δημοσιότητα έχει διπλή όψη και πάντα πρέπει να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς και να περιμένεις τον χρόνο. Είμαι υπομονετικός άνθρωπος. Αν δεν ήμουν θα με είχαν φάει. Είμαι 55 χρόνια στο προσκήνιο απέναντι σε διάφορους που ήθελαν να μου κάνουν κακό. Με έχουν κατηγορήσει, με έχουν διαβάλλει. Φαίνεται όμως στο τέλος ότι όλοι εκείνοι που νόμιζαν ότι έχουν δίκιο, έχουν άδικο».
Για την προσωπική του ζωή, ο Απόστολος Γκλέτσος σημειώνει: «Είμαι πολύ καλά και πολύ σοβαρά στην προσωπική μου ζωή. Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου με επώνυμες κυρίες που έμειναν μυστικές. Ο γάμος που περιμένουμε όλοι τώρα είναι της κόρης μου. Όσο περνούν τα χρόνια αλλάζει η σχέση μου μαζί της. Δεν ήμουν ποτέ χαζομπαμπάς. Έχουμε μια σχέση δίκαιη. Ό,τι χρειάζεται θα το πάρει αλλά μέσα από μια διαδικασία ‘κάτι θα δώσεις για να πάρεις».
Ροή Ειδήσεων
22/03/2025 | 07:50
Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να συνομιλήσει με τον Κινέζο ομόλογό του για τους δασμούς
22/03/2025 | 07:40
Καιρός: Νεφώσεις, αφρικανική σκόνη και τοπικές βροχές από την Κυριακή – Πρόγνωση από τον Χρ. Παρανό

22/03/2025 | 07:30
Βία ανηλίκων: Παιδιά κατήγγειλαν ξυλοδαρμούς από συμμαθητές τους σε Εύβοια και Θεσσαλονίκη
21/03/2025 | 23:30
Επιμένει ο Νετενιάχου παρά τη δικαστική απόφαση – «Η κυβέρνηση αποφασίζει ποιος θα είναι ο επικεφαλής της Σιν Μπετ»
21/03/2025 | 23:20
Φώτης Σεργουλόπουλος σε Ιλένια Ουίλιαμς: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν σε βοήθησε σε αυτό το κομμάτι;»

21/03/2025 | 23:10
Αύξηση κατά 1,4% σημείωσε το 2023 ο αριθμός των τροχαίων δυστυχημάτων, σε σχέση με το 2022
21/03/2025 | 22:50
Μήνυμα υποστήριξης Β. Πούτιν στον προσωρινό πρόεδρο της Συρίας: Έτοιμοι να συμμετάσχουμε σε «πρακτική συνεργασία»
21/03/2025 | 22:42
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι κάτι που έχω συζητήσει με τον ψυχίατρό μου, το λέω λοιπόν και εδώ μπροστά στον κόσμο»
21/03/2025 | 22:40
Το Σάββατο ενώπιον εισαγγελέα και δικαστή ο Ιμάμογλου – Οργή λαού και νέες μαζικές διαδηλώσεις

21/03/2025 | 22:40
Ελένη Χατζίδου – «Πυρά» κατά της Μαρίας Σολωμού: «Έχει μείνει λίγο στο 2006, στους Singles, αυτό είναι τσουβάλιασμα»
21/03/2025 | 07:36
Κυριάκος Μητσοτάκης: Να ενεργοποιηθεί το συντομότερο η ρήτρα διαφυγής για τις αμυντικές δαπάνες

21/03/2025 | 10:25
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Εισαγγελική πρόταση για πρόστιμο στους Σπύρο Μπιμπίλα, Κάτια Δανδουλάκη, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια
21/03/2025 | 08:16
Λονδίνο: Κλειστό το αεροδρόμιο Χίθροου λόγω μεγάλης φωτιάς σε ηλεκτρικό υποσταθμό – Ακυρώνονται χιλιάδες πτήσεις
21/03/2025 | 09:15
Έρχεται μήνυμα «112» από την εφορία – Θα ειδοποιεί τους οφειλέτες για τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους

21/03/2025 | 09:42
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Όταν έγινε η επίθεση με το βιτριόλι, πολλοί έσπευσαν να βγάλουν συμπεράσματα για μένα και διαψεύσθηκαν»
21/03/2025 | 08:57
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πρέπει να την πείραξε πάρα πολύ αυτό που έγινε με τη Σίσσυ Χρηστίδου»
21/03/2025 | 11:43
Χείμαρρος η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εκεί ξεκίνησε να αλλάζει πορεία η προσωπική σχέση»
21/03/2025 | 11:51
Γιατί η Ευρώπη δεν ξοδεύει τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για την Ουκρανία

21/03/2025 | 12:14
Γιώργος Λιάγκας: «Η Αντελίνα δέχθηκε απειλές από τον μεγαλύτερο αλήτη στο χώρο για να μην έρθει στην εκπομπή»
Σχετικά Άρθρα

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Εισαγγελική πρόταση για πρόστιμο στους Σπύρο Μπιμπίλα, Κάτια Δανδουλάκη, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Όταν έγινε η επίθεση με το βιτριόλι, πολλοί έσπευσαν να βγάλουν συμπεράσματα για μένα και διαψεύσθηκαν»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πρέπει να την πείραξε πάρα πολύ αυτό που έγινε με τη Σίσσυ Χρηστίδου»
