Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αποκάλυψη από την Ελένη Ράντου: «Ο πατέρας μου κένταγε, μαγείρευε, έκανε όλες τις γυναικείες δουλειές και ήταν τόσο αρρενωπός»

Άφωνη άφησε τη Ναταλία Γερμανού η Ελένη Ράντου όταν της εκμυστηρεύτηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» ότι ο πατέρας της κεντούσε.

Άφωνη άφησε τη Ναταλία Γερμανού η Ελένη Ράντου όταν της εκμυστηρεύτηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» ότι ο πατέρας της κεντούσε.

Αφορμή στάθηκε ένα κέντημα που έβγαλε η Ναταλία Γερμανού από το κουτί με τις αναμνήσεις για να θυμηθεί η Ελένη Ράντου τον πατέρα της, ο οποίος κεντούσε στον ελεύθερο του χρόνο.

«Κένταγε, μαγείρευε, έκανε όλες τις γυναικείες δουλειές. Μου φαινόταν πολύ αστείο γιατί η αρρενωπότητα του ήταν απίστευτη, η δουλειά του ήταν τελείως άλλη και αυτές ήταν οι δικές του προσωπικές στιγμές που τον ξεκούραζαν. Ο κήπος, το κέντημα, έγραφε ποιήματα.»

Όταν ρωτήθηκε αν η αγάπη που είχε στον πατέρα της της δημιούργησε την ανάγκη να βρει έναν άνθρωπο σαν κι αυτόν, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι κορίτσια που έχουν ένα τόσο σοβαρό οιδιπόδειο, όταν τον χάσουν τον πατέρα τους, στατιστικά σε δύο με τρία χρόνια παντρεύονται. Εγώ παντρεύτηκα σε δύο χρόνια. Είδα την ασφάλεια που μπορεί να νιώσει κάποιος, είδα την επικοινωνία, είδα την πνευματικότητα. Όχι, όμως δεν κεντάει ο Βασίλης.»

Όταν η Ναταλία Γερμανού της ζήτησε να της πει ένα ελάττωμα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που εκείνος δεν κατάφερε ποτέ να αποβάλει και εκείνη έμαθε να ζει με αυτό, η Ελένη Ράντου ανέφερε το σινεμά! «Δεν αγαπάει το σινέμα. Δεν με πάει σινεμά. Πάω μόνη μου. Και το φοβερό είναι ότι μετά μου λέει πες μου τώρα τι ταινία είδες και πρέπει να του πω όλη την ταινία και είναι σαν να την έχει δει. Μου έχει κάνει το χατίρι στα πολύ πρώτα μας δυο τρεις φορές.

Send this to a friend