
LIFESTYLE
Ο Απόστολος Γκλέτσος το βράδυ του Σαββάτου στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής ΑΝΤ1 Flashback μίλησε με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Τμήμα Ηθών».
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε τόσο για την μεγάλη αναγνωρισιμότητα που ήρθε σε εκείνον μέσα από το συγκεκριμένο σίριαλ ενώ αποκάλυψε πως θα βρεθεί και στο remake της.
Ειδικότερα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Μανουσάκης είναι ένας άνθρωπος σταθμός στην καριέρα μου. Να πω καλύτερα στην ζωή μου ολόκληρη. Στο Τμήμα Ηθών ήταν μια κατάσταση που είχαμε γίνει οικογένεια. Μανουσάκης, συνεργεία… Ο κόσμος μάς είχε συνηθίσει, μας φώναζε με τα ονόματα των ρόλων, μας φώναζαν για να τους λύσουμε αστυνομικά προβλήματα. Έρχονταν πολλοί ηθοποιοί και έπαιζαν ως γκεστ. Θυμάμαι πραγματικά ότι μετά τα γυρίσματα ήμασταν τόσο γεμάτοι που δεν είχαμε ανάγκη για να κάνουμε τίποτα άλλο. Δηλαδή το γύρισμα και η δουλειά ήταν και η διασκέδαση μας, περνάγαμε καλά. Ήταν συγκινητικό, ήταν ωραίο, υπήρχε αγάπη από τον κόσμο και τότε ο κόσμος έβλεπε αγνά τηλεόραση».
«Συνέβησαν βέβαια και δυσάρεστα πράγματα. Έφυγε ο Τίμος Περλέγκας όσο παιζόταν το σίριαλ, τον χάσαμε. Έφυγε γρήγορα ο Θεόφιλος Βανδώρος, ο αείμνηστος. Δεν σας κρύβω ότι πίστευα πως μετά από πολλά χρόνια θα ξαναμαζευτεί η ομάδα. Δεν ήξερα τι θα συμβεί, δυστυχώς. Και θα το ξανακάνουμε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Απόστολος Γκλέτσος στο νέο πρόγραμμα για τις μεγάλες επιτυχίες του σταθμούτου Αμαρουσίου.
Ροή Ειδήσεων

26/04/2025 | 20:40
Εντοπίστηκε κατάστημα με απομιμητικά προϊόντα στη Δυτική Αττική – Κατασχέθηκαν 1.088 τεμάχια
26/04/2025 | 20:39
Κηδεία Πάπα: Εψάλη το «Χριστός Ανέστη» στα ελληνικά – Συμβολισμοί και γλωσσική παράδοση στη Ρωμαιοκαθολική λειτουργία
26/04/2025 | 20:20
Μεσολόγγι: Άρπαξαν με τη βία τραπεζική κάρτα από ηλικιωμένο, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος

26/04/2025 | 19:30
Σούζυ Καζαντζίδου – Σπαρακτικό αντίο από τη Ρένα Κουβελιώτη: «Δύο βράδια σου έγραφα και περίμενα να δω το «διαβάστηκε»»
26/04/2025 | 19:20
Τρίτος κύκλος διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης

25/04/2025 | 07:37
Σεργκέι Λαβρόφ: H Ρωσία είναι διατεθειμένη να κλείσει συμφωνία για να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία

25/04/2025 | 08:37
Τροχαίο στου Ρέντη: Πριν από 4 χρόνια είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και αδελφάκι της 13χρονης – Το είχε παρασύρει λεωφορείο στο Καματερό
25/04/2025 | 09:03
Η Κίνα κάνει πίσω για τους δασμούς: Εξετάζει αναβολή του 125% για ορισμένα προϊόντα

25/04/2025 | 08:08
Πωλίνα Γκιωνάκη: «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, δεν ερχόταν κανείς να τον επισκεφτεί»
25/04/2025 | 09:37
Ρίκα Διαλυνά: Σοβαρό ατύχημα από πτώση – «Μέρος της σπονδυλικής μου στήλης κόπηκε στα δύο»
25/04/2025 | 10:29
Τραγικός θάνατος για 47χρονη ναυτικό στο λιμάνι της Πάτρας – Την παρέσυρε φορτηγό κατά την εκφόρτωση πλοίου
25/04/2025 | 10:31
Ηράκλειο: 43χρονος τουρίστας κατέρρευσε και πέθανε ενώ έπαιζε με τον γιο του σε ξενοδοχείο
25/04/2025 | 11:40
Γιώργος Λιάγκας: «Τη μέρα που γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος, πούλησα τη μοτοσυκλέτα και δεν καβάλησα ποτέ ξανά»

25/04/2025 | 11:00