Αθήνα

11 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Επέστρεψαν για να… φύγουν! Αποχαιρέτησαν το Power of Love Δώρος και Αθηνά και «τα άκουσαν» από συμπαίκτες του (vid)

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου επέστρεψαν στο Power of Love στο επεισόδιο της Δευτέρας, που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Οι δύο παίκτες επέστρεψαν για να εξηγήσουν τους λόγους που τους έκαναν να φύγουν και για να αποχαιρετίσουν τους πρώην συμπαίκτες τους. Σε ένα περίεργο κλίμα, με αρκετά μέτωπα ανοιχτά, ο Δώρος και η Αθηνά μπήκαν στο σπίτι, κάθισαν στις πολυθρόνες και συνομίλησαν με τη Μαρία Μπακοδημου και τα παιδιά.

«Ήταν λόγος υγείας και παραμένει λόγος υγείας. Αλλά ήταν και όλο αυτό που ζούσαμε», ανέφερε ο Δώρος. «Σήμερα ήρθαμε να αποχαιρετίσουμε τα παιδιά γιατί ζήσαμε μαζί τους ωραίες στιγμές τρεις μήνες. Σε κανέναν δεν κρατάμε κακία, σας αγαπάμε. Ήρθαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο παιχνίδι», πρόσθεσε η Αθηνά.

Στη συνέχεια, ο Δώρος με τον Σωκράτη προσπάθησαν να λύσουν ανεπιτυχώς τις διαφορές τους. Ανάμεσα στους δύο παίκτες έχει δημιουργηθεί ένα χάσμα το οποίο για την ώρα φαντάζει αγεφύρωτο.

Η Αθηνά αποχαιρέτισε τα κορίτσια στο σπίτι, ο Δώρος τα αγόρια, πήραν τις φωτογραφίες τους και ολοκλήρωσαν με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή τους στο Power of Love.

Νωρίτερα, πάντως οι παίκτες ξέσπασαν με πρώτη την Άννα Λορένη: «Δεν συμφωνώ να γυρίσουν! Είναι ανενόχλητοι και γυρνάνε εδώ και 10 μέρες και τώρα θέλουν να γυρίσουν πίσω; Εμείς πάμε με συνοδεία μέχρι και στο κομμωτήριο»! Η Κυριακή μάλιστα είπε πως μίλησε με την Αθηνά και της είπε για ποιο λόγο έφυγε με το Δώρο, η οποία ανέφερε ότι είναι λόγος υγείας! Η Μαρία πακοδήμου τότε είπε ότι η παραγωγή δεν τους δέχεται πίσω και δεν υπάρχει καν λόγος ψηφοφορίας!

Send this to a friend