Αθήνα

33 oC

αίθριος καιρός

Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή της Μενεγάκη- Αποχωρεί ο μακροβιότερος συνεργάτης της;

Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή της Μενεγάκη- Αποχωρεί ο μακροβιότερος συνεργάτης της;

Η νέα τηλεοπτική σεζόν δε θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες για την Ελένη Μενεγάκη με τις αλλαγές να είναι ραγδαίες, λόγω της πεσμένης τηλεθέασης της εκπομπής της.

Στα πλαίσια αυτών των αλλαγών, απομακρύνονται από την εκπομπή, ακόμα και πρόσωπα που δεν θα το φανταζόταν κανείς, μέχρι πριν από λίγο καιρό.

Έτσι, μετά τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ακούγεται πολύ έντονα ότι τη νέα σεζόν, ύστερα από πολλά χρόνια, δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της (στο αυτί της για την ακρίβεια) ο πιο στενός της συνεργάτης, ο σκηνοθέτης της, Σταύρος Ζερβάκης.

Ο Ζερβάκης ήταν ο πρώτος της σκηνοθέτης, από την εποχή του Πρωινού Καφέ στον ΑΝΤ1 το 1995, ενώ η ίδια είχε πει σε παλαιότερη εκπομπή για εκείνον:

«Πότε θα μας γιορτάσουμε ρε Σταύρο; Στην επόμενη σεζόν θα κλείσουμε 20 χρόνια σχέσης, το ξέρεις; Τα μαρτυράω… Πρέπει να κάνουμε κάτι εορταστικό, να φέρουμε έναν σκηνοθέτη να αναλάβει και να έρθεις εσύ εδώ κάτω. Να γιορτάσω εγώ εδώ μόνη μου, χωρίς εσένα, δεν γίνεται!»

Αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί τότε σημαίνει ότι μιλάμε για σαρωτικές αλλαγές και για μια εκπομπή που δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με όσα βλέπαμε τα τελευταία χρόνια από τη Μενεγάκη.

Η σύνθεση του πάνελ αλλάζει σε ποσοστό 80%, ο σκηνοθέτης επίσης, η διάρκεια της εκπομπής πέφτει στα 60 λεπτά, η θεματολογία αλλάζει και το τηλεμάρκετινγκ περιορίζεται σημαντικά.

Πηγή: menshouse.gr

Send this to a friend