Αθήνα

21 oC

αραιές νεφώσεις

Αραβανή «αποθεώνει» Οικονομόπουλο και δηλώνει ερωτευμένη! «Είναι αληθινός άντρας- Γιορτάζω κάθε μέρα τον έρωτα»

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή και ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος είναι αναμφισβήτητα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε πολύ καλή φάση και αυτό έδειξε με όσα είπε η παρουσιάστρια του DWTS 6 στην τελευταία της συνέντευξη, όταν αναφέρθηκε στον καλό της.

«Είμαι σε μία πάρα πολύ καλή φάση, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη και ευγνώμων για όλα όσα έχω. Στο Νίκο με κέρδισε ότι είναι ένας αληθινός άντρας. Και αυτό σπανίζει στις μέρες μας», δηλώνει με νόημα στη RealLife.

Μάλιστα ξεκαθαρίζει πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν της… ταιριάζει. Αναλυτικά δήλωσε: «Πιστεύω ότι οι σχέσεις θέλουν καθημερινή φροντίδα και προσπάθεια. Κάθε μέρα πρέπει να γιορτάζουμε τον έρωτα και να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και, φυσικά, να το δείχνουμε. Εγώ τον γιορτάζω κάθε μέρα!».

Η Ευαγγελία Αραβανή όταν ρωτήθηκε εάν ο Νίκος είναι ο άντρας που θα την ενέπνεε να κάνει παιδί, ανέφερε: «Αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό, που δεν θα ήθελα να το συζητήσω αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που αφορά εμένα και τον ίδιο».

Send this to a friend