Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Τούρκος χάκαρε το λογαριασμό της στο Instagram

Την τελευταία εβδομάδα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με το Instagram, καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε, ένας Τούρκος είχε χακάρει το λογαριασμό της και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Την τελευταία εβδομάδα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με το Instagram, καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε, ένας Τούρκος είχε χακάρει το λογαριασμό της και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τελικά την Τετάρτη πήρε πάλι πίσω το λογαριασμό της και μάλιστα ανέβασε κι ένα βίντεο, στο οποίο εξηγούσε τι έχει συμβεί αυτή την τελευταία εβδομάδα.

Η ανάρτηση που έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

«Επιτέλους και πάλι μαζί. Από την περασμένη εβδομάδα μου χάκαραν τον λογαριασμό εδώ στο instagram και ένας τούρκος χάκερ έβαλε στο προφίλ μου το όνομα του και τη σημαία της Τουρκίας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον επικεφαλή της διεύθυνσης δίωξης τον κύριο Παπακώστα αλλά και σε όλη την ομάδα μου και τους συνεργάτες μου.

Είμαι στην δουλειά μου στο εστιατόριο μου @papadakisrestaurant και μόλις με ειδοποίησε η ομάδα μου για τα ευχάριστα νέα συνδέθηκα και εδώ είμαι. Μου λείψατε πάρα πολύ γιατί τα λέμε κάθε μέρα. Με πεθυμήσατε καθόλου;».

View this post on Instagram

Επιτέλους και πάλι μαζί🧿❤️💙💙Από την περασμένη εβδομάδα μου χάκαραν τον λογαριασμό εδώ στο #instagram και ένας τούρκος χάκερ έβαλε στο προφίλ μου το όνομα του και τη σημαία της Τουρκίας . Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα Δίωξης Ηλεκτρονιοκού Εγκλήματος στον επικεφαλή της διεύθυνσης δίωξης τον κύριο Παπακώστα αλλά και σε όλη την ομάδα μου και τους συνεργάτες μου. Είμαι στην δουλειά μου στο εστιατόριο μου @papadakisrestaurant και μόλις με ειδοποίησε η ομάδα μου για τα ευχάριστα νέα συνδέθηκα και εδώ είμαι. Μου λείψατε πάρα πολύ γιατί τα λέμε κάθε μέρα. Με πεθυμήσατε καθόλου 😘⁉️

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) on

Send this to a friend