
LIFESTYLE
Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε» και στην Πέννυ Καβέτσου και μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες.
«Δεν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου από διακριτικότητα και γιατί έπρεπε να περάσουν οι τρεις πρώτοι δύσκολοι μήνες. Είμαι περίπου στον έκτο μήνα. Ήμουν σίγουρη ότι αυτή θα ήταν η πίστα για εμένα. Δηλαδή ότι αν ερχόταν κι άλλο παιδί στη ζωή μου θα ήταν κορίτσι, γιατί αυτή η σχέση μαμάς με κόρη είναι δύσκολη. Εμένα με παίδεψε, με έμαθε πάρα πολλά. Οπότε θα ήταν αυτό που θα ερχόταν στη ζωή μου για θεραπεία και για φως» ανέφερε η Άριελ Κωνσταντινίδη.
«Η περίοδος αυτή είναι πολύ ωραία. Η αλήθεια είναι πως έχω ηρεμία και απολαμβάνω αυτό το θαύμα που νιώθω εσωτερικά. Στην πρώτη μου κύηση με τα αγόρια είχα άγχος, ήταν πρωτόγνωρο. Είχα μια σταθερή αγωνία, με πολύ χαρά φυσικά, έπαιζα και στο θέατρο τότε. Δεν είχα αυτήν την εσωτερική ηρεμία και ησυχία που μου δίνει η εμπειρία που έχω. Είναι τόσο μεγάλη απόλαυσή» πρόσθεσε.
«Επειδή πέρασα μια δυσκολία με τους εμετούς, ήμουν λίγο απομονωμένη. Παρόλο που τους έλεγα ότι έχω γαστρεντερίτιδα και είμαι αρρωστούλα και θα κάτσω λίγο στο κρεβάτι, τους το πήγαινα από εβδομάδα σε εβδομάδα. Κάποια στιγμή ο ένας μου λέει: Κοίτα να δεις μαμά. Ας μην αστειευόμαστε. Δεν είναι κάτι που θα περάσει, θα σου είχε περάσει. Μήπως πεθαίνεις μανούλα;.
Ανασκουμπώθηκα, του εξήγησα αν θυμάται που έλεγα πάντα ότι θέλω να μεγαλώσει η οικογένειά μας και του εξήγησα: Κοίταξε να δεις, είμαστε πολύ τυχεροί, γιατί μάλλον αυτό θα γίνει. Μου είπε: Δηλαδή, θα έχω αδερφό; Είπα ότι δεν ξέρω αν θα είναι αδερφός ή αδερφή και έλαμψε από χαρά. Δεν το περίμενα αυτό, να έχουν τα παιδιά μου αυτήν την αποδοχή. Άρχισαν μετά να μου φιλάνε την κοιλίτσα, να με χαϊδεύουν και πήραν αρμοδιότητες». εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη.
<>
Πηγή: zappit.gr
Ροή Ειδήσεων

14/05/2025 | 19:52
Η στιγμή που οι αστυνομικοί βρίσκουν το μωρό δίπλα στους κάδους σκουπιδιών, στον Άλιμο
14/05/2025 | 19:29
Eurovision 2025: Ολοκληρώθηκε η τελευταία πρόβα της Κλαυδίας πριν τον δεύτερο ημιτελικό – Οι αλλαγές στην εμφάνισή της
14/05/2025 | 18:34
Ρωσία: Δεν θα συμμετάσχει στις συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη ο Λαβρόφ, λέει ρωσική εφημερίδα

14/05/2025 | 18:15
Λάρισα: Ο μητροκτόνος μαχαίρωσε την 52χρονη 23 φορές μετά θάνατον – Μετά το έγκλημα έβγαλε τα σκυλιά βόλτα
14/05/2025 | 18:02
Συγκλονίζει η Λένα Μαντά για τον σύζυγό της: «Έμεινε 55 λεπτά νεκρός στο χειρουργικό τραπέζι»
14/05/2025 | 17:39
Eurovision 2025: Το τηλεφώνημα της Μαρίζας Κωχ στην Klavdia – «Είσαι ότι καλύτερο μπορούμε να στείλουμε»

13/05/2025 | 16:59
Λάρισα: «Απειλούσε τον γιο μου ότι θα τον σφάξει αν δεν τον βοηθούσε» λέει ο θείος του 21χρονου μητροκτόνου
13/05/2025 | 16:30
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έσπασε τη σιωπή του στο Πρωινό: «Γι’ αυτό δεν βγαίνω στην τηλεόραση»
13/05/2025 | 14:00
Δημήτρης Παπανώτας για Γιώργο Χρυσοστόμου: «Να πάει να τα πει στον ψυχολόγο του, γιατί τα λέει δημοσίως;»

13/05/2025 | 16:02
Κώστας Τσουρός για Πάμε Δανάη: «Τους είδαμε να γλεντάνε μέχρι το πρωί, να λέμε εμείς ότι στεναχωρηθήκαμε;»
13/05/2025 | 22:47
Μαρκόπουλο: Ξυλοκόπησαν ζευγάρι και τους πήραν το φορτηγάκι – «Με χτύπησαν και με πέταξαν κάτω»
13/05/2025 | 16:37
Τραγωδία στην Λάρισα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκεται ο 21χρονος καθ’ ομολογίαν μητροκτόνος
13/05/2025 | 07:34
Δημοσκόπηση Interview: Ξεπερνά το νταμπλ σκορ το προβάδισμα της ΝΔ από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ – Tέταρτη η Πλεύση Ελευθερίας
13/05/2025 | 10:51
Λάρισα: Δείτε βίντεο με τον 21χρονο σε πιτσαρία λίγη ώρα πριν δολοφονήσει τη μητέρα του

13/05/2025 | 13:30
Ηλίας Μαμαλάκης: «Από το 2022 μέχρι σήμερα, με έχει πάει σβάρνα και με μαστιγώνει συνέχεια»
13/05/2025 | 12:00