• Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου
  • 03:20

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Πηγαίνω συχνά σε ψυχολόγους»: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία πολύ προσωπική εξομολόγηση για τη σχέση του με το γιο του και το ρόλο του ως πατέρας έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στις κάμερες, αμέσως μετά την παρουσίαση βιβλίου στην οποία συμμετείχε.

Ο παρουσιαστής προλόγισε το βιβλίο της κ. Μαντά και της πήρε συνέντευξη όπου την ρώτησε πολλά πράγματα ορμώμενος από στοιχεία της ζωής του γιου του Αναστάση. Τα όσα είπε έδωσαν πάτημα στον δημοσιογράφο να τον ρωτήσει περισσότερο για τη σχέση του με τους γονείς και τον γιο του.

«Πρέπει να προλάβεις να πεις στους γονείς σου αυτά που θέλεις. Κι επίσης να μην θεωρείς δεδομένο ότι αύριο πρωί θα ξυπνήσεις και θα είναι εκεί. Τώρα μπορώ να τους καταλάβω σε πολλά πράγματα. Αυτό που μου έλεγαν «θα κάνεις παιδί και θα καταλάβεις», το κατάλαβα. Είναι δύσκολος να συγκρατήσεις τα παιδιά από τα όρια. Τα δώρα που δεν σταματάνε να ζητάνε.

Τώρα θέλουν κάθε δυο μέρες παιχνίδι κι άλλο παιχνίδι. Δεν το απολαμβάνουν τώρα. Θέλω να καταλάβει ο γιος μου ότι ένα είναι το καλό και να το απολαύσει. Πληγώνομαι, αλλά ξέρω ότι πρέπει να του κάνω αυτό του Αναστάση. Το κάνω καλό. Πηγαίνω σε ψυχολόγους και πηγαίνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ρωτάω και παιδοψυχολόγους. Και τι πρέπει να κάνω ρωτάω. Και κάθε φορά που μεγαλώνει ένα χρόνο ρωτάω. Πιστεύω πάρα πολύ στους ψυχολόγους και στους παιδοψυχολόγους. Πιστεύω ότι έχουν πάρα πολύ ωραία πράγματα να σου πουν»

Send this to a friend