
LIFESTYLE
Την έντονη προσωπική του ενόχληση θέλησε να εκφράσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για το The 2night Show που είδαμε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η συζήτηση που είχε ο παρουσιαστής με τον καλεσμένο του γύρω από την τέχνη και θέλησε να κάνει ένα εκτεταμένο σχόλιο γύρω από τα πολυσυζητημένα έργα που εκτέθηκαν πρόσφατα στην εθνική πινακοθήκη.
Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα μπω στη διαδικασία αλλά, επειδή μου βγαίνει, θα πω πως στην Εθνική Πινακοθήκη είχατε χώρο να βάλετε τα έργα του… Ούτε το όνομα του δεν θέλω να πω, γιατί δεν μ’ αρέσει και καθόλου σαν καλλιτέχνης. Οπότε, αφού δεν μ’ αρέσει σαν καλλιτέχνης, γιατί να πω το όνομα του; Αλλά προσέβαλε εμένα, που πιστεύω στον χριστιανισμό, πήρε τις εικόνες που πιστεύω και μου τις έκανε με τσιγάρα και κέρατα. Έτσι γουστάρισε ο άνθρωπος, δικαίωμα του είναι άμα το πάρετε έτσι καλά».
«Να ξέρει όμως ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης που τα έκανε αυτά ότι τα είπα στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση δεν ασχολήθηκα καθόλου για να μην του δώσω χαρά. Στην Εθνική Πινακοθήκη, λοιπόν, είχατε χώρο να βάλετε κάποιον που δε σέβετε τη δική μου θρησκεία. Γιατί εγώ του συγκεκριμένου κυρίου, καλλιτέχνης ονομάζεται και καλλιτέχνη θα τον πω με όλο τον σεβασμό, αφού θέλει να νιώθει έτσι, θα πω το εξής. Σε ένα δέντρο να πιστεύατε κύριε, σε μια όμορφη αμυγδαλιά, δεν θα έκοβα εγώ ούτε ένα λουλουδάκι της. Δεν θα άλλαζα το χρώμα ούτε σε ένα λουλουδάκι της για να σεβαστώ την πίστη σας».
<>
«Εσείς πήρατε και κατακρεουργήσατε ό,τι πιστεύω εγώ. Αλλά κατά τα άλλα είναι τέχνη, έχετε δίκιο, ζητάω συγνώμη. Να ξέρετε όμως ότι θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα για να ασχοληθούν μαζί μου και δεν θα κατέστρεφα τίποτα αγαπημένο δικό σας μόνο και μόνο για να γυρίσετε να με κοιτάξετε. Από σεβασμό σε αυτό που πιστεύετε» συμπλήρωσε με σαφήνεια, σε πολύ αυστηρό τόνο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον αέρα της βραδινής του εκπομπής στον ΑΝΤ1.
<>
Πηγή: zappit.gr
Ροή Ειδήσεων

15/05/2025 | 07:02
Ελπίδα Ιακωβίδου για Τζώνη Καλημέρη: «Το συζητήσαμε και είπαμε να ευλογήσει ο Θεός τον έρωτά μας»
14/05/2025 | 23:59
Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τις φήμες περί γάμου με τον Μπρούνο Τσερέλα

14/05/2025 | 23:20
Ενότητα ζήτησε ο Φ. Μερτς, ενόψει των ειρηνευτικών συνομιλιών για την Ουκρανία – «Θα έχουμε τον ισχυρότερο συμβατικό στρατό»
14/05/2025 | 23:15
Eurovision 2025: Αναλυτικά όσα θα δούμε στην εμφάνιση της Klavdia για τον Β’ Ημιτελικό
14/05/2025 | 23:02
Τέμπη: «Αν ισχύει το πόρισμα Καρώνη να σταματήσουν να κυκλοφορούν τα τρένα» λέει η μητέρα της Κλαούντια Λάτα

14/05/2025 | 23:00
Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου για Γιώργο Παπαδάκη: «Ξέρω τι άνθρωπος είναι, προσπαθώ να προσαρμοστώ, δεν είναι εύκολο»
14/05/2025 | 22:50
ΑΣΕΠ: Παρατείνεται έως την Πέμπτη η προθεσμία των αιτήσεων για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό
14/05/2025 | 22:40
Έρευνα: Οι ευρωπαϊκές εταιρείες ενισχύουν την υποστήριξή τους για κλιματική δράση
14/05/2025 | 22:35
Δημοσκόπηση Real Polls: Στο 32% η ΝΔ – Τρίτη συνεχόμενη φορά που η «Πλεύση Ελευθερίας» βγαίνει δεύτερο κόμμα

14/05/2025 | 08:00
Τάσος Ξιαρχό: «Επειδή κάποιος μπορεί να πηγαίνει με άντρες, δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας»
14/05/2025 | 16:16
Eurovision 2025 – Ξέσπασε ο Τάσος Ξιαρχό: «Δεν υπάρχουν άντρες πια; Που είναι οι άντρες;»

14/05/2025 | 16:30
Χάρης Χριστόπουλος: «Με την Αννίτα κάναμε θεραπεία ζεύγους μετά των ερχομό των παιδιών μας»
14/05/2025 | 12:30
Ελευθερία Πάλλα: «Ήταν τρία χρόνια πολύ έντονα, ωρίμασα απότομα, με άλλαξε αυτή η εμπειρία»
14/05/2025 | 16:35
Ο Τραμπ αποθέωσε τον Σύρο πρόεδρο Τζολάνι: «Ελκυστικός, νέος, σκληρός άντρας, μαχητής»

14/05/2025 | 12:50
Ιατροδικαστής για το θρίλερ στο Ελληνικό: Εγείρει πολλά ερωτηματικά ο θάνατος των τριών συγγενών – Ξενίζει ως γεγονός
14/05/2025 | 13:00
BabyBot: Ρομποτικό βρέφος προσομοιώνει τη διαδικασία σίτισης τους πρώτους 6 μήνες
14/05/2025 | 18:02
Συγκλονίζει η Λένα Μαντά για τον σύζυγό της: «Έμεινε 55 λεπτά νεκρός στο χειρουργικό τραπέζι»

14/05/2025 | 18:15
Λάρισα: Ο μητροκτόνος μαχαίρωσε την 52χρονη 23 φορές μετά θάνατον – Μετά το έγκλημα έβγαλε τα σκυλιά βόλτα
14/05/2025 | 09:10