Αθήνα

 

14 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

akritidis142
Έξαλλοι Χάρης Ακριτίδης και Σαμπρίνα στο αεροδρόμιο: «Τα χάσαμε όλα και πληρώσαμε και 335 ευρώ για τις χειραποσκευές»
athanasiou202

LIFESTYLE

Αθανασίου για Φιλιππίδη: Μπορεί να μην δούλευα στο μέλλον μαζί του, όπως δεν θα δούλευα και πριν

Καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε ο Μάριος Αθανασίου, το πρωινό της Παρασκευής, στο «Πρωινό Σου Σου» του OPEN με αφορμή τη νέα του θεατρική συμμετοχή. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα metoo και την ενδεχόμενη καλλιτεχνική επάνοδο του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, ο Μάριος Αθανασίου δήλωσε αρχικά πως «συνεχίζω να παρακολουθώ την εξέλιξη της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη στο εφετείο, όπως και όλοι μας. Θέλω να πω δηλαδή πως όλοι οι άνθρωποι, που είμαστε στον χώρο, έχουμε ένα ενδιαφέρον σε αυτό. Από τη στιγμή που πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και μετά νομίζω ότι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι γιατί βλέπω και κάποιες εξαιρέσεις, αυτό περιμένουμε. Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να αποφανθεί τι θα γίνει».

«Νομίζω πως αν βάζουμε συζητήσεις περί πιθανής συνεργασίας, αν μπαίνουμε δηλαδή σε αυτή τη διαδικασία, αλλάζουμε λίγο τη βαρύτητα που έχει η δίκη ως δίκη και το θέμα που ήδη υπάρχει. Το αν θα δουλεύαμε ή όχι, ας πούμε, με τον Πέτρο είναι η ερώτηση που θα την κάναμε γενικά. Με ποιο αποτέλεσμα μιλάμε; Πες μου το αποτέλεσμα της δίκης. Δηλαδή λέμε ότι ένας άνθρωπος έχει κάνει κάτι, αποδεικνύεται ότι είναι ένοχος; Μετά πως να δουλέψεις;».

«Αν ο άνθρωπος όμως είναι αθώος, που δεν το απεύχεται κανένας, τι θα κάνει μετά; Θα προσπαθήσει να βγει στη δουλειά. Ο κόσμος, λοιπόν, ανάλογα με το πως το έχει στο μυαλό του, έτσι και θα ανταποκριθεί. Ή θα το αγκαλιάσουν ή όχι. Το ίδιο θα κάνουν και οι συνάδελφοι. Αν πηγαίνεις στον κάθε ηθοποιό και του λες, «εσύ θα δούλευες με τον Πέτρο;», το θεωρώ λάθος ερώτηση. Γιατί δημιουργείς ένα κλίμα το οποίο είναι άσχετο με αυτό».

«Προσωπικά μπορώ να πω ότι μπορεί να μην δούλευα, όπως δεν θα δούλευα όμως και πριν. Γιατί δεν παίζει ρόλο αν είναι ένας άνθρωπος αθώος ή ένοχος μόνο γι’ αυτή την πράξη. Είναι μια ολόκληρη συμπεριφορά» πρόσθεσε, επίσης, ο Μάριος Αθανασίου στο πρωινό μαγκαζίνο με την Ελένη Τσολάκη στο OPEN.

<>

Πηγή: zappit.gr

Ροή Ειδήσεων

xanthopoulos890

15/02/2025 | 23:45

Συγκινεί ο Δημήτρης Ξανθόπουλος για τον Δημήτρη Ήμελλο: «Ήξερα πια ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα»

15/02/2025 | 23:30

Μ. Ντράγκι στους FT: Η Ευρώπη έχει επιβάλει δασμούς στον εαυτό της

15/02/2025 | 23:15

Πάπας Φραγκίσκος: Νοσηλεύεται με βρογχίτιδα σε κλινική της Ρώμης – Ανησυχία για το χρόνιο πρόβλημα με το αναπνευστικό
update 2025 02 15 15.59.46 frame 70853

15/02/2025 | 23:00

ΓΓ Ψηφ. Διακυβέρνησης: Πρωτοπόρος η Ελλάδα στις δράσεις AI – Τι θα γίνει με τον «προσωπικό αριθμό»

15/02/2025 | 22:50

Ο ισραηλινός στρατός τονίζει ότι εξαπέλυσε πλήγμα με στόχο ένα μέλος της αεροπορίας της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο

15/02/2025 | 22:45

Αναλένα Μπέρμποκ – Διάσκεψη για την Ασφάλεια: «Μόνο μια ευρωπαϊκή ειρήνη μπορεί να είναι βιώσιμη»
voulgari7820

15/02/2025 | 22:30

Ανθή Βούλγαρη: «Στην εγκυμοσύνη είχα τα σκαμπανεβάσματα μου, τα ψυχολογικά και τα σωματικά»

15/02/2025 | 22:26

Βαθαίνει το ρήγμα ΗΠΑ – Ευρώπης: Έκτακτη Σύνοδος για την Ουκρανία στις 17/2 από Μακρόν

15/02/2025 | 22:18

Επίθεση με μαχαίρι στην Αυστρία: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες, σύμφωνα με τις Αρχές – Συνελήφθη 23χρονος Σύρος
ap25015601620447 1 1

15/02/2025 | 22:18

Politico: Η διαπραγματευτική ομάδα Τραμπ ξεκινά ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στη Σ. Αραβία τις επόμενες ημέρες

15/02/2025 | 22:15

Ναταλία Γερμανού: «Είμαι της άποψης ότι καμιά φορά τα εν οίκω… εν δήμω στην τηλεόραση»

15/02/2025 | 22:00

Γ. Φλωρίδης για Τέμπη: Η βαριά κατηγορία περί της συγκάλυψης φαίνεται να κλονίζεται – Πέντε ψέματα αποκαλύφθηκαν
ap25042467606337

15/02/2025 | 21:45

Ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζει σχέδια επίθεσης τη στιγμή που συνεχίζονται οι απελευθερώσεις ομήρων

15/02/2025 | 21:30

Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ – Αναζητείται ο δράστης

15/02/2025 | 21:15

Τραγωδία στην Κύπρο: Πενταμελής οικογένεια κάηκε ζωντανή στη Λεμεσό
argiros messaropoulou
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει την απάντησή του στην Τίνα Μεσσαροπούλου μετά τις αιχμές προς τη σύζυγό του
akritidis142
Έξαλλοι Χάρης Ακριτίδης και Σαμπρίνα στο αεροδρόμιο: «Τα χάσαμε όλα και πληρώσαμε και 335 ευρώ για τις χειραποσκευές»
remos1
Αντώνης Ρέμος: «Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε η Υβόννη όταν γεννήθηκε η κόρη μας ήταν αν έχει όλα της τα δάχτυλα»
mastroas
Χρήστος Μάστορας: Ευχαρίστησε την ελληνική Αστυνομία από τη σκηνή μετά το περιστατικό με το αλκοτέστ
nefeliorfanou142
Νεφέλη Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είδα κάποια πράγματα και του είπα να προσέξει»
demiri10
Φωτεινή Ντεμίρη: «Είναι ενοχλητικό να βλέπεις συνέχεια να λένε για την προσωπική σου ζωή»