Αθήνα

11 oC

αυξημένες νεφώσεις

Αυτή είναι η γοητευτική και πετυχημένη δικηγόρος που παντρεύεται ο γιος της Έλλης Στάη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο γιος της Έλλης Στάη παντρεύεται σε μερικές ημέρες με τη γοητευτική Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου.

Ο Μάρκος Κατσίμης είναι ο μοναχογιός της γνωστής δημοσιογράφου από τον γάμο της με τον Δημήτρη Κατσίμη. Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού. Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, ενώ ανάμεσα στις καλεσμένες θα είναι και η Γιάννα Αγγελοπούλου αλλά και η επιστήθια φίλη της Έλλης Στάη, Ελένη Κόκκαλη.

Η Φαίη Κουτζούκου είναι είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (LL.M. & M.A.) από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) και το Πανεπιστήμιο Goldsmiths του Λονδίνου. Ερζάζεται ως διαχειρίστρια Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη. Το 2013 συμμετείχε στη διαχείριση του Προγράμματος Επιχορήγησης ΜΚΟ στην Ελλάδα «Είμαστε όλοι Πολίτες» των EEA Grants. Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στη ΜΚΟ «Solidarity Now», που υποστηρίζει όσους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα.

Επίσης έχει ειδικευτεί στον στρατηγικό σχεδιασμό και τη διαχείριση δωρεών και κοινωφελών προγραμμάτων, στην έρευνα και αξιολόγηση μη-κερδοσκοπικών οργανισμών, στην ανεύρεση δωρητών και χρηματοδοτικών προγραμμάτων, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας.


Πηγή Φωτογραφιών: Facebook, NDP, Secret

Send this to a friend