Αθήνα

10 oC

αραιές νεφώσεις

Μα που έχει χαθεί η Ιωάννα Παππά; Αυτός ο άντρας που της έχει «κλέψει» την καρδιά είναι ο λόγος (ΦΩΤΟ)

Η Ιωάννα Παππά με τον σύντροφό της δεν συχνάζουν σε καλλιτεχνικά στέκια και απολαμβάνουν μια ήρεμη ζωή αφού και οι δύο απεχθάνονται οτιδήποτε το κοσμικό,

Η Ιωάννα Παππά είναι ζευγάρι με τον Κώστα Πάντο τα τελευταία τρία χρόνια. Η ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είναι και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων.

Η ηθοποιός, μάλιστα, δεν έχει μιλήσει για τον αγαπημένο της σε κάποια από τις συνεντεύξεις της…

Η σχέση τους έγινε περισσότερο γνωστή όταν η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε ότι η συνάδελφός και φίλη της θα είναι κουμπάρα στο γάμο της μαζί με τον σύντροφό της, που είναι ο αδερφός του μέλλοντα συζύγου της.

Ο γάμος, που θα γίνει μετά το καλοκαίρι, θα είναι μια από τις ελάχιστες φορές που θα δούμε την Ιωάννα και τον Κώστα σε δημόσια εμφάνιση. Η πρώτη φορά που απαθανατίστηκαν μαζί, όπως διαβάζουμε στη Real Life, ήταν τον Δεκέμβριο του 2015.

Τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τον περνούν στο διαμέρισμα της Ιωάννας στο Λυκαβηττό. Κάνουν πολύ παρέα με τους μελλοντικούς κουμπάρους τους, με τους οποίους προτιμούν το κέντρο για να απολαύσουν μία βόλτα για ποτό ή δείπνο.

Το ζευγάρι συνηθίζει να μετακινείται με την μηχανή του Κώστα και συχνά προγραμματίζει μικρές αποδράσεις στην ελληνική ύπαιθρο. Οι στενοί τους φίλοι κάνουν λόγο για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι με κοινές αναζητήσεις και σχέδια για το μέλλον.

Send this to a friend