
LIFESTYLE
Η έντονη αντίδραση της Ναταλί Κάκκαβα στο πλατό του ριάλιτι.
Η Ραμόνα Μοροσάνου αποχώρησε από το Big Brother και η Νάταλι Κάκκαβα ως μία από τους βασικούς καλεσμένους θέλησε να την ρωτήσει γιατί κατά την διάρκεια του ριάλιτι άλλαξε η σχέση της με την Άννα Μαρία.
Ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε αντίθετη άποψη και σε υψηλό τόνο διέκοψε την παρουσιάστρια λέγοντας ότι είναι ένα θέμα που έχει ειπωθεί πολλές φορές και δεν χρειάζεται να επανέλθουν. Η Νάταλι Κάκκαβα βέβαια το κράτησε μανιάτικο κι όταν διέκοψαν και την ψυχολόγο Ελπίδα Γεωργακοπούλου από το να εκφέρει την άποψή της και να κάνει την ερώτησή της, η ίδια φανερά εκνευρισμένη ανέφερε: «Ελπίδα μου επειδή εμάς τις γυναίκες μας ακύρωσαν τις ρωτήσεις, άσε να τις κάνουν αυτοί και να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν».
Big Brother – Ραΐσα Κόντι: Δεν πήγα στο αλβανικό Big Brother γιατί ήμουν 19, άβγαλτη και παρθένα
Η Ραΐσα Κόντι πρόσφατα αποχώρησε από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το Big Brother. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα On Time για το φλερτ με τον συμπαίκτη της στο ριάλιτι Χρήστο Βαρουξή και εξήγησε γιατί δεν είχε πάρει μέρος στο Big Brother της Αλβανίας όταν ήταν 19 ετών.
Όπως είπε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια που προκάλεσε με την εμφάνισή της στο ριάλιτι:
Γιατί πήγες στο συγκεκριμένο ριάλιτι;
«Το είχα απωθημένο από τα 17 μου. Έβλεπα στην Αλβανία τα Big Brother και στα 19 δήλωσα συμμετοχή (σ.σ. ο διαγωνισμός γίνεται στα Τίρανα). Ωστόσο, ήμουν ακόμα παρθένα, δεν είχα κάνει ποτέ σχέση μέχρι τότε. Τι σχέση έχει αυτό θα μου πεις. Κι όμως, έχει, γιατί αυτή τη σεζόν ήταν Love Edition, εξού και δεν με πήραν στο παιχνίδι. Ήμουν εντελώς άβγαλτη, απείχα απ’ το σεξ».
Στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ερωτεύτηκες κάποιον;
«Όχι. Υπήρξε φλερτ με τον Χρήστο Βαρουξή, αλλά μέχρι εκεί».
Τώρα που είσαι εκτός ριάλιτι, πώς το σκέφτεσαι; Θα έκανες κάτι παραπάνω με τον Χρήστο;
«Όχι και αυτό ισχύει απ’ όταν κατάλαβα το χαρακτήρα του, πόσο ανώριμος είναι. Δεν ταιριάζουμε καθόλου και σε τίποτα. Εγώ θέλω έναν άνδρα ώριμο, να ξέρει τι λέει. Δεν θέλω παιδάκι που δεν ξέρει τι του γίνεται».
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό και ήλιος… με δόντια – Πού θα βρέξει