Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

Χαμός σε συναυλία του Γιάννη Πάριου: Κόπηκε το ρεύμα - Ο έντονος διάλογος με τον Δήμαρχο

Διεκόπη η συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ.

Διεκόπη η συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ.

Παρόλο που άρχισε να βρέχει, ο τραγουδιστής συνέχισε τη συναυλία του και είπε στον κόσμο "δε φεύγει κανείς, θα συνεχίσω".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του makthes και του δημοσιογράφου Θεολόγου Ηλίου, στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και όταν τον είδε ο τραγουδιστής να σηκώνεται ανήσυχος, τον ρώτησε τι συμβαίνει. Ο κ. Δανιηλίδης του απάντησε ότι είναι καλύτερα να σταματήσει να τραγουδάει, για να αποφευχθεί ο πανικός όταν γίνει εντονότερη η βροχή με τον Γιάννη Πάριο να απαντά: «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» και συνέχισε να ερμηνεύει τα τραγούδια του.

Ωστόσο, η βροχόπτωση έγινε εντονότερη και ενώ ο κόσμος τον αποθέωνε, κόπηκε το ρεύμα από την ορχήστρα και έκλεισαν τα μικρόφωνα.

«Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω... Πες να το ανοίξουνε», είπε με έντονο ύφος και ο δήμαρχος τον πλησίασε, λέγοντάς του ότι είναι καλύτερα να σταματήσει η συναυλία «για να μην γίνει κάτι κακό».

«Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω» απάντησε στον τραγουδιστή!

«Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης συνέχισε λέγοντας: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα».

Ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε βρίζοντας.

Send this to a friend