
LIFESTYLE
H Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Σπύρος Μαρτίκας το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ είχαν την πιο έντονη αντιπαράθεση μέχρι σήμερα στο Survivor και αυτό γιατί όλη η ένταση, που κλιμακώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ήρθε να προκαλέσει έκρηξη στο συμβούλιο του νησιού.
«Δεν μπορώ να ανεχτώ την ασέβεια της Ασημίνας στο πρόσωπο μου. Δεν μπορώ να ανεχτώ να με βρίζει χυδαία και κατάφορα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Να με εκθέτει πανελλήνια χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς να ξέρω τι σκοπό έχει. Αν δεν της αρέσει η παρουσία μου στο παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να με ψηφίσει ανά πάσα. Δεν μπορώ να ανεχτώ την αλητεία και την αγένεια της σε κανένα φάσμα. Την ασέβεια της αυτή στο πρόσωπο μου διότι πραγματικά δεν την έχω πειράξει πουθενά και σε τίποτα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζει με ψέματα, να καταστρώνει σχέδια ψεύτικα και να με εκθέτει στο πανελλήνιο» τόνισε σε πολύ αυστηρούς τόνους ο Σπύρος Μαρτίκας. «Με βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο σε όλη την Ελλάδα! Για να καταφέρει τι; Να ρίξει φως κάπου αλλού, σε μια τάχα μου στημένη βόμβα για να ξεχαστούν τα άλλα. Ακόμα και αυτή συμπεριφορά της δείχνει με αλητεία το πόσο ήθελε να καλύψει την κλοπή των προμηθειών της ομάδας μας τόσο καιρό».
«Δεν θέλω να κρατήσω τίποτα μανιάτικο, ο Σπύρος όμως μπορεί να το κάνει» υπογράμμισε, επίσης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor. «Σπύρο μου, εσύ, προσπαθείς να μαυρίσεις την εικόνα μου στο παιχνίδι και προσπαθείς να πεις λόγια που δεν έχω πει. Όλο αυτό το θέμα με κουράζει και αλήθεια δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».
«Πρόσεχε τα λόγια σου! Σε ακούει κόσμος και δεν ανέχομαι αλητείες στο όνομα μου» αποκρίθηκε αμέσως ο παίκτης της μπλε ομάδας.
«Δεν θέλω ούτε καλημέρα γιατί και αυτήν μπορεί να την πάρει και να την κάνει χίλια δυο ψέματα! Δεν θέλω να την βλέπω καν μπροστά μου που μου το παίζει και αθώα» συμπλήρωσε ο παίκτης των Μαχητών στο Survivor.
Ροή Ειδήσεων

28/03/2023 | 08:01
Τέμπη: Συγκλονιστική εξομολόγηση επιζώντα – «Έβλεπα έξω από το βαγόνι και είχα αποδεχτεί ότι θα πεθάνω»
28/03/2023 | 07:42
Παύλος Πολάκης: Η μαντινάδα «προειδοποίηση» στο Twitter – «Ες αύριον τα σπουδαία»
28/03/2023 | 07:31
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στο εδώλιο του εφετείου σήμερα για να «σπάσει» τα ισόβια

28/03/2023 | 07:23
Survivor: Αποβλήθηκαν ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης – Τι είπε ο Γιώργος Λιανός
28/03/2023 | 07:16
Στο Συμβούλιο Ενέργειας της ΕΕ η ελληνική πρόταση για τα δίκτυα ηλεκτρικού ρεύματος
28/03/2023 | 07:04
Panic Button: Το κουμπί πανικού για ενδοοικογενειακή βία ξεκίνησε τη λειτουργία του σε Αττική και Θεσσαλονίκη
28/03/2023 | 00:03
Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Μισέλ Αμπού – Χάντμπα καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση! «Πατρίδα δεν έχεις να πολιτευτείς;», τού έγραψαν
27/03/2023 | 23:34
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κ. Καραπαπάς πετάει φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τ. Μπαλτάκο και τόν βρίζει χυδαία

27/03/2023 | 23:27
Εμπρησμός στη Νέα Σμύρνη: Πως δρουν τα κυκλώματα της νύχτας – Οι «ταρίφες» για προστασία

26/03/2023 | 00:01
Λούντβιχ βαν Μπετόβεν: Τα προβλήματα υγείας που στιγμάτισαν την κορυφαία μουσική ιδιοφυΐα
27/03/2023 | 13:26
Ανδρέας Λοβέρδος: Δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται, δεν μπορεί να με ακουμπήσει κανείς!

26/03/2023 | 22:06
Θεσσαλονίκη: Έληξε το θρίλερ με την 60χρονη που απειλούσε να αυτοκτονήσει – «Έλα δεν θα σε πειράξει κανείς»
27/03/2023 | 18:27
Κρήτη: Εκτός ΕΣΥ ο γιατρός που φέρεται να βίαζε το 11χρονο παιδί- Στον Εισαγγελέα ο μουσικός

27/03/2023 | 13:04
Κρυφός και διακαής πόθος Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ με τον Μητσοτάκη
27/03/2023 | 15:26
Οργή στην Καβάλα: Ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του έβαλε τα γέλια στο δικαστήριο
27/03/2023 | 11:41
Περιοδεία Μητσοτάκη στη Φθιώτιδα – Επιθεώρησε τις εργασίες στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου

26/03/2023 | 21:41
Survivor: «Είσαι κουτοπόνηρη, με πρόσβαλες» – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Σκαφίδα και Χαμπέρη
26/03/2023 | 15:44