Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Χαράλαμπος Κοτσώνης: «Έχω φάει ξύλο και άκουγα βρισιές για τρία χρόνια συνεχόμενα..» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, μίλησε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Για τις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, μίλησε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα να δεις» στο Omega ήταν ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο οποίος μίλησε για το bullying που βίωσε σε μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισε.

«Όλα ξεκίνησαν από το ότι ήμουν πιο ελλιποβαρής σε σχέση με ότι είμαι σήμερα. Ο κόσμος τότε δεν αντιλαμβανόταν τη διαφορετικότητα των ατόμων, θεωρούσε πως αν κάποιος είναι πιο λεπτός τότε έχει επιρροή πάνω του. Είτε σωματική είτε ψυχολογικά. Χρησιμοποιούσαν αυτό το μειονέκτημά μου εις βάρος μου. Μέχρι και ξύλο έχω φάει, βρισιές για τρία χρόνια συνεχόμενα όσο ήμουν στο σχολείο. Με χτυπούσαν. Αλλά δεν ήθελα να το καταγγείλω επειδή ξέρω πως παίρνει χρόνο αυτή η διαδικασία και θα έμπαινα σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Αν ανέφερα κάτι, δεν ήξερα ποιος θα με ακούσει και αν θα ανταποκρίνονταν όπως περίμενα. Θα έλεγαν μετά ότι ζητούσα βοήθεια ή ότι είμαι πιο αδύναμος. Ήθελα να δείξω πως δεν είμαι αδύναμος», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχα δύο επιλογές: ή να σταματούσα κάπου στη μέση, να έλεγα πως δεν αντέχω άλλο το bullying και να έχανα τη συνέχεια μου στη μαγειρική και τον εαυτό μου ή να έβαζα πείσμα για να καταφέρω τουλάχιστον να τελειώσω τη σχολή και να προσπαθήσω να φτιάξω το μέλλον που ήθελα για μένα», πρόσθεσε.

Send this to a friend