
LIFESTYLE
Με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο μιούζικαλ Matilda, ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα το πρωινό της Τετάρτης στο MEGA. Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία νέου κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι ήταν ένα κόμμα ευκαιριακό τελικά που έγινε λόγω της οργής του κόσμου, τότε με την οικονομική ένδεια που μπήκαμε στη συνέχεια και στα μνημόνια. Γι’ αυτό και επειδή ήταν κόμμα που έθρεψε τον λαϊκισμό, μέσω αυτού έγινε εξουσία, διαλύεται εξ ων συνετέθη. Αυτό δεν είναι τώρα, έχει ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή. Έφυγε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έφτιαξε το δικό της κόμμα, έφυγε ο Γιάνης Βαρουφάκης και έφτιαξε το δικό του και στην πορεία βλέπουμε σε πόσα κομμάτια πάει να κοπεί τώρα».
«Χάνεται και κάθε αίσθηση ηθικής βλέποντας εικόνες όπως αυτές που αντιμετωπίζει ο κόσμος, εκεί χάνει την εμπιστοσύνη του στην πολιτική. Όταν βλέπει αυτές τις τραγελαφικές εικόνες και τις αντιαισθητικές, αυτές που σε σπρώχνουν να πιστεύεις ότι διάφοροι άνθρωποι αρπάζονται από την εξουσία για προσωπικό συμφέρον και τίποτα παραπάνω».
«Δεν νομίζω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι κάτι διαφορετικό από αυτό. Μπορεί να βρει υποστηρικτές, δεν ξέρω πόσους και τι θα κάνει, εγώ δεν θα γίνω υποστηρικτής γιατί δεν με πείθει ένας άνθρωπος που με τη μία ήρθε εδώ πέρα να πει «είμαι αριστερός και δεν θα σας προδώσω ποτέ». Δεν πείθομαι γιατί είμαι ηθοποιός και ξέρω πολύ καλά πότε κάποιος παίζει θέατρο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Χάρης Ρώμας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.
Ροή Ειδήσεων

15/07/2025 | 23:20
Καιρός: Τροπικό κλίμα με παρατεταμένα 38αρια και αποπνικτική ατμόσφαιρα – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
15/07/2025 | 22:22
Ίλιον: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση με εγκατάλειψη – «Δεν προλάβαμε να κάνουμε βήμα, είμαστε χάλια»
15/07/2025 | 22:10
O Τραμπ διαψεύδει τους Financial Times πως ζήτησε επίθεση στη Ρωσία – «Ο Ζελένσκι δεν πρέπει να χτυπήσει τη Μόσχα»

15/07/2025 | 21:55
Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδραση της Τζένης Μπότση – «Η σημερινή απόφαση είναι για το μέλλον των παιδιών μας»
15/07/2025 | 21:42
Πάνος Καμμένος: Υπήρχαν πρακτικά το 2015 – Ο Τσίπρας είναι ο Καραμανλής της Αριστεράς – Ο Σαμαράς η πιο επικίνδυνη λύση για τον τόπο
15/07/2025 | 21:10
Γεράσιμος Μιχελής: Έπασχε από ALS – Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Μιχάλη Οικονόμου

15/07/2025 | 21:02
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Με κατηγορούν μια μια περίοδο που δεν ήμουν υπουργός και γιατί ζήτησα παραίτηση υφισταμένου
15/07/2025 | 20:37
Η Σλοβακία μπλόκαρε το 18ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ στη Ρωσία – «Απορρίπτουμε την ηλίθια πρόταση να διακοπεί το φυσικό αέριο»

15/07/2025 | 15:48
Γεράσιμος Μιχελής: Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο
15/07/2025 | 16:32
Ο Γεράσιμος Μιχελής στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη: «Σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το “Πάρα Πέντε” με τον Γιώργο Καπουτζίδη»
15/07/2025 | 15:41
Πέτρος Φιλιππίδης: Η Αφροδίτη Γεωργούση «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την απόφαση του δικαστηρίου – «Αισθάνομαι δικαιωμένη»
15/07/2025 | 08:14
Συντάξεις: Ποιοι δικαιούνται προσαύξηση στην επικουρική έως 300 ευρώ τον μήνα [πίνακες για όλα τα ταμεία]
15/07/2025 | 16:09
Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσφεύγει στον Άρειο Πάγο – «Ο νομικός αγώνας συνεχίζεται», λέει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

15/07/2025 | 13:30
Χανιά: Θρασύτατη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο – Ξαναγύρισαν “στον τόπο του εγκλήματος” οι δράστριες
Σχετικά Άρθρα

Ο Γεράσιμος Μιχελής στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη: «Σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το “Πάρα Πέντε” με τον Γιώργο Καπουτζίδη»
