
LIFESTYLE
Μια ανάρτηση για τον Στέφανo Κασσελάκη και τους λόγους που απασχολεί τόσο τα μέσα ενημέρωσης, έκανε στο instagram η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η πρώην παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», ανάρτησε μια φωτογραφία του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, γράφοντας:
«Τι κομίζει λοιπόν ο Στέφανος στο κασσελάκι του;».
Συνεχίζει, απαντώντας η ίδια:
«Προς το παρόν και πριν αναπτύξει επαρκώς τις πολιτικές του θέσεις, κομίζει σίγουρα κάποια συμπεράσματα που εν προκειμένω δεν αφορούν μόνο τον κόσμο της αριστεράς αλλά όλη σχεδόν την ελληνική κοινωνία:
1. Το χαμόγελο είναι δύναμη! Με την οποία (ασυνείδητα ή μη) θέλεις να συντονιστείς για να πάρεις κομμάτι της.
2. Ο κόσμος βαρέθηκε το παλιό, το αυστηρά και άχρωμα πολιτικά δομημένο, το αμιγώς κομματικά συστηματοποιημένο. Έχει ανάγκη από μια διαφορετική πρόταση, από μια νέα ελπίδα, ακόμα κι αν γνωρίζει ότι η “επένδυσή” του εκεί, φέρει το ρίσκο μιας πιθανής απογοήτευσης.
3. Επιβεβαιώνεται η ρήση του Αριστοτέλη (4ο αι ΠΧ) ότι η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή (“Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον).
Είναι άλλωστε η μοναδική αρετή που δεν χρειάζεται να αποδείξει κανείς. Τις υπόλοιπες ο @skasselakis θα χρειαστεί να τις αποδείξει, ωστόσο του δόθηκε τάχιστα η ευκαιρία να το πράξει από την υψηλή θέση του αρχηγού κόμματος.
4. Υποκύψαμε όλοι στον…. ρατσισμό της ομορφιάς. Αν ο Κασσελάκης ήταν καθ’οψιν…Κουασιμοδάκης θα ασχολούνταν μαζί του όλες οι εκπομπές, τα sites, τα έντυπα; Άραγε;….
5. Δεν γνωρίζω τι αλλαγές μπορεί να φέρει στην πολιτική καθεστηκυία τάξη της χώρας (δεν ξέρω κι αν ο ίδιος γνωρίζει…), διεκδικώντας μια στάση ισχυρής αντιπολίτευσης-που η κάθε Δημοκρατία χρειάζεται- αλλά σίγουρα έχει ήδη επιβάλει αλλαγές σε παλιακές νοοτροπίες, σε ομοφοβικές προσεγγίσεις, σε ταμπού αντιλήψεις.
Η κοινωνία αλλάζει, προχωράει, εξελίσσεται, κι αν ο Στέφανος βοηθάει αυτόν τον βηματισμό, προσωπικά θα του πω “κράτα το κασσελάκι σου και προχώρα. Αρκεί να αποδείξεις ότι “οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή”».
<>
<>
<>
<>
<>
<>
<>View this post on Instagram<>
<>
<><>
<>
<>
<><>
<>
<><>
<>
<>
<>
<><>
<>
<>
<>
Ροή Ειδήσεων

08/12/2023 | 20:58
Γιάννης Σπαλιάρας: «Με πλησίασε για φωτογραφία και ξαφνικά με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα»
08/12/2023 | 20:42
Βουλή – Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Κυβέρνηση θεατής σε προαναγγελθέν έγκλημα»
08/12/2023 | 20:34
Νάντια Μπουλέ: «Πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση, προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας»

08/12/2023 | 20:19
Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
08/12/2023 | 19:58
Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε 22χρονος – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

08/12/2023 | 19:50
Επεισόδια στου Ρέντη: Πάνω από 200 άτομα έχουν αφεθεί ελεύθερα από όσους προσήχθησαν χθες – Ποια η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού
08/12/2023 | 19:42
Δήλωση Οικονόμου για τα επεισόδια στου Ρέντη: «Αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ.»
08/12/2023 | 19:31
ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελίες του Κώστα Αρβανίτη κατά ΕΕ για αδράνεια στις δολοφονίες δημοσιογράφων στη Γάζα
07/12/2023 | 00:13
Η Επίθεση στο Περλ Χάρμπορ: O ιστορικός βομβαρδισμός που σημάδεψε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
06/12/2023 | 08:21
Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Έπινα για 10 μέρες μόνο βιταμίνη C, ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου»

06/12/2023 | 12:28
Γιώργος Λιάγκας σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με αγάπη το λέω – Πάρε το επάνω σου – Εσύ κάνεις την πατάτα, βγες και πες κάναμε λάθος»
06/12/2023 | 17:52
Σαλαμίνα: «Είναι τρισάθλιος, τον συντηρούσαμε και μου σκότωσε το παιδί» – Ξεσπά η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της
06/12/2023 | 07:58
Ναταλία Γερμανού: «Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά, ο Δημήτρης εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο»

06/12/2023 | 08:35
Σαλαμίνα: Απίστευτα κυνικός ο δολοφόνος της 43χρονης – Την σκότωσε και μετά κάθισε για καφέ
06/12/2023 | 15:25