• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 14:44

Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Δαλάκα: Αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στην Ελλάδα 3 μέρες μετά τη μεγάλη της νίκη στο Survivor και μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο.

Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στην Ελλάδα 3 μέρες μετά τη μεγάλη της νίκη στο Survivor και μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο.

Μιλώντας για τη νίκη της και πώς τα κατάφερε η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε πως: «Είναι θέμα προσπάθειας και κόπου, είναι όλα στο χέρι μας νομίζω. Χαίρομαι που τα κατάφερα και θέλω να το αφιερώσω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλον αυτόν τον καιρό και τους αγαπώ πάρα πολύ».

Ενώ, μιλώντας για το χρηματικό έπαθλο είπε: «Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι, οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία σε τέτοια ηλικία να έχει κάποιος ένα τέτοιο χρηματικό ποσό. Νομίζω ότι θα κάνω πάρα πολύ άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς να έχω το οποιοδήποτε άγχος. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου και ανθρώπους που έχουν ανάγκη και από εκεί και πέρα, μακάρι να έρθουν όλα καλά και να κάνω και κάποια επένδυση. Θα δείξει… Όλοι λένε ό,τι θέλουν. Φυσικά και είχα μια πάρα πολύ καλή πρόταση, αλλά αν δεν εξακριβώσει κάποιος το ποσό δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ήταν πολύ καλά και δόξα τω Θεώ έχω βγει πάρα πολύ κερδισμένη από αυτό το παιχνίδι».

Αναφερόμενο για τον Ατακάν και άλλους παίκτες η ίδια σημείωσε ότι: «Όταν κάποιος θέλει να βγάλει κάτι συγκεκριμένο, θα προωθήσει το κάτι συγκεκριμένο. Φυσικά και υπάρχουν φιλίες και με τους υπόλοιπους, και με τον Γιουσούφ είμαι πάρα πολύ φίλη».

Τέλος τα σχέδια για το μέλλον η νικήτρια του Survivor 3 παραδέχτηκε πως: «Θα ξεκουραστώ 2-3 βδομάδες και θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για την επόμενη χρονιά».

Send this to a friend