Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Δεν άντεξε τα αρνητικά σχόλια και ξέσπασε η Αμάντα! «Με προσβάλατε! Και αν λέτε εμένα χοντρή…»

Η Αμάντα Μανωλάκου λύγισε κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου του My Style Rocks με αφορμή ένα σχόλιο που της έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης. 

«Μου είπατε “δεν είναι boho, είσαι μπόγος. Και συγγνώμη, δεν θέλω να σε προσβάλω”. Εμένα με προσβάλατε. Και αν λέτε εμένα χοντρή, οι κοπέλες που μας βλέπουν από το σπίτι και είναι πραγματικά χοντρές τι θα κάνουν; Να πάνε να αυτοκτονήσουν;» είπε με δάκρυα στα μάτια η Αμάντα.

«Είπα ότι δεν είναι boho, είναι μπόγο. Δεν σε είπα χοντρή. Το σώμα σου είναι πάρα πολύ ωραίο, με τις καμπύλες του, είσαι μια γυναίκα ώριμη που καλό θα ήταν πριν πάτε πίσω και αρχίσετε το πίρι πίρι και σου κάνουν το μυαλό έτσι όλες οι γυναίκες μαζί σε ένα δωμάτιο και έρχεσαι εδώ έτοιμη για καβγά, να κάτσεις λίγο να το σκεφτείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Καλό θα ήταν να δεις κα την εικόνα πριν κάνουμε αυτή την κουβέντα. Κι εγώ σου είπα “δεν είσαι boho, είσαι μπόγο”. Ήθελα να πω ότι έβαλες ένα φαρδύ φόρεμα, ένα φαρδύ πανωφόρι κι εξαφανίστηκε η σιλουέτα σου. Ούτε χοντρή σε είπα, ούτε ότι έχεις παραπάνω κιλά», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Send this to a friend