• Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου
  • 15:41

Αθήνα

7 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Διαφορετικά μνημόσυνα για τον Στάθη Ψάλτη από την κόρη και τη γυναίκα του -Καμία επικοινωνία ανάμεσα στις δύο γυναίκες

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγο καιρό από την ημέρα που ο Στάθης Ψάλτης άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο των Αθηνών "χτυπημένος" από τον καρκίνο.

Από τις πρώτες στιγμές μετά το θάνατό του, έγιναν γνωστές οι άσχημες σχέσεις που διατηρεί η χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα, με την κόρη του αείμνηστου ηθοποιού.

Φαίνεται πως από τότε δεν έχει γίνει κάποιο βήμα, με τις δύο γυναίκες να μην έχουν καμία επικοινωνία. Απόδειξη αποτελεί ότι η κόρη του Μαρία τέλεσε χθες μνημόσυνο σε πολύ στενό κύκλο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα. Στο μεταξύ, η χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη, πρόκειται σύμφωνα με όσα γράφει ο Αλκίνοος Μπουνιάς στην Espresso, να τελέσει δικό της μνημόσυνο το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου, στις 14:30.

Σε επικοινωνία της εφημερίδας με την Κάτια Κυβέλου, μητέρα της Μαρίας, είπε πως «η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο», επιβεβαιώνοντας με νόημα ότι η Χριστίνα ήταν απούσα. Άνθρωπος από το περιβάλλον της χήρας λέει στην Espresso: «Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη Ψάλτη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο που συμπίπτει με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του».

Send this to a friend