• Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου
  • 21:13

Αθήνα

20 oC

αίθριος καιρός

Διευκρινήσεις Τσιντικίδου στο μέτωπο «Μικρούτσικος» μετά τις απειλές κατά Βόσσου για μηνύσεις - «Είπα μια κουβέντα που ήταν αλήθεια»

Ένα βήμα πίσω κάνει το γνωστό μοντέλο στο σίριαλ των ημερώ που έχει πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις, με την εμπλοκή και της πρώην συντρόφου του Αντρέα Μικρούτσικου Σοφιάς Βόσου μετά την αναπάντεχη δήλωση της Μαρίνας Τσιντικίδου ότι της έκανε bullying ο Ανδρέας Μικρούτσικος την εποχή που συνεργάζονταν στο MEGA 

«Που να φανταστώ πως θα γινόταν όλο αυτό;» λέει σήμερα μιλώντας στην εφημερίδα Spirto και στην Ράνια Καρατζαφέρη μετά το χαμό που προκάλεσε η δήλωση της και ξεκαθάρισε: «Καθόλου δεν εννοούσα κάτι περί σεξουαλικού bullying. Εγώ όλα τα χρόνια είμαι μακριά από τέτοιες καταστάσεις. Που να φανταστώ ότι θα γινόταν όλο αυτό; Πραγματικά απόρησα με το πόσο ενδιαφέρον έδειξαν για κάτι που έγινε 25 χρόνια πριν.»

Υπήρξαν όμως και αντιδράσεις όπως της Σοφίας Βόσσου που συντήρησαν το θέμα στην επικαιρότητα. «Εγώ απάντησα στην κ. Βόσσου μέσω της προσωπικής μου σελίδας στο facebook και αυτό ήταν ήδη πάρα πολύ για εμένα, αλλά δεν μπορείς να στέκεσαι άπραγος όταν σε βρίζουν δημόσια γιατί εγώ δεν έβρισα κανέναν.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

Θα κινηθείτε τελικά νομικά σε σχέση με αυτό το κομμάτι της κ. Βόσσου; «Όχι. Αν δε το συνεχίσει, όχι. Αν το συνεχίσει, ναι. Εγώ δεν θα ήθελα να το συνεχίσω. Είπα μια κουβέντα που ήταν αλήθεια, αλλά δεν περίμενα να πάρει τέτοια διάσταση. Αυτές τις μέρες δεν σήκωσα κανένα τηλέφωνο, είναι το πρώτο τηλέφωνο που σηκώνω σε εσάς. Δεν βρίσκω το θέμα και τόσο σημαντικό, οπότε χαίρομαι τώρα που έχει «κάτσει», γιατί δεν θα ήθελα άλλο να ασχοληθώ.»

 

Send this to a friend