Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Δικαιώθηκε στο δικαστήριο ο Μένιος Φουρθιώτης και θα συνεχίσει την εκπομπή του και στο Open TV - Δείτε το νέο του πλατό 850 τ.μ.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του Open TV, ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς τα νέα πλατό του σταθμού.

Εντύπωση προκαλεί το τεράστιο πλατό 850 τ.μ. που θα φιλοξενήσει τη νέα εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη. Πριν από λίγες μέρες, παρουσιαστής και κανάλι συναντήθηκαν ξανά στα δικαστήρια και ο Μένιος Φουρθιώτης δικαιώθηκε.

Η απόφαση υποχρεώνει τον σταθμό να συμπεριλάβει κανονικά στο πρόγραμμά του τα Αποκαλυπτικά, ακριβώς όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Ο δικηγόρος του παρουσιαστή, κ. Αλέξης Κούγιας, δήλωσε σχετικά στο zappIT:

«Όπως είναι ευρέως γνωστό, στις 9 Οκτωβρίου έγινε η δίκη με αιτούντα τον κ. Φουρθιώτη, ο οποίος ζητούσε από το δικαστήριο να υποχρεώσει τη νέα ιδιοκτησία του Epsilon να προβάλλεται η εκπομπή του όπως είχε συμφωνήσει με την προηγούμενη ιδιοκτησία και με όσα αποδέχτηκε και η καινούρια ιδιοκτησία, πριν αναλάβει ο κ. Καλημέρης και η κα Μαραγκουδάκη. Το δικαστήριο αποφάσισε με προσωρινή διαταγή να εφαρμόζονται ακριβώς τα ίδια. Το δικαστήριο, με αυτή την προσωρινή διαταγή, υποχρεώνει τη νέα ιδιοκτησία του Epsilon, η εκπομπή να ξεκινά στις 13:40 κάθε Σαββατοκύριακο και να τελειώνει στις 17:00, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που προβαλλόταν και προηγουμένως. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτή τη δικαστική απόφαση. Να σας πω ότι είναι η δεύτερη φορά που δικαστήριο αποφασίζει να δώσει αυτή την εντολή προς τη νέα ιδιοκτησία του Epsilon. Αυτή τη φορά, μετά από διαδικασία τουλάχιστον τεσσάρων ωρών δίκης, η πρόεδρος εξέδωσε αυτή την απόφαση. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί να εφαρμόσει αυτή την απόφαση».

Το zappIT βρέθηκε στα στούντιο του Epsilon (Open Tv), εκεί που κατασκευάζεται το νέο πλατό της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live» -αυτός θα είναι και ο νέος τίτλος της εκπομπής. Για την δημιουργία του νέου σκηνικού έκτασης 850 τ.μ. χρειάστηκε να κατεδαφιστούν τα πλατό που χρησιμοποιούσαν το προηγούμενο διάστημα ο Μένιος Φουρθιώτης, η Κατερίνα Καινούργιου και η Αννίτα Πάνια!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μένιος Φουρθιώτης έγραψε για τη νέα του εκπομπή:

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη …. ζήσε , χαμογέλασε …μα πάντα να είσαι αληθινός …. ερχόμαστε και στο νέο πρόγραμμα του Open TV με διευρυμένη θεματολογία εκπομπής, νέο σύγχρονο και minimal σκηνικό, νέο όνομα εκπομπής , νέα σκηνοθετική επιμέλεια της εκπομπής που πλέον θα υπογράφει ένας από τους κορυφαίους Έλληνες Σκηνοθέτες που εγγυάται την ποιοτική εικόνα και αισθητική της εκπομπής μας που θα λέγετε πλέον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE».

 

View this post on Instagram

 

Η ζωή είναι απρόβλεπτη .... ζήσε , χαμογέλασε ...μα πάντα να είσαι αληθινός .... ερχόμαστε και στο νέο προγράμμα του @opentvgr με διευρυμένη θεματολογία εκπομπής , νέο σύγχρονο και minimal σκηνικό , νέο όνομα εκπομπής , νέα σκηνοθετική επιμέλεια της εκπομπής που πλέον θα υπογράφει ένας από τους κορυφαίους Έλληνες Σκηνοθέτες που εγγυάται την ποιοτική εικόνα και αισθητική της εκπομπής μας που θα λέγετε πλέον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE @apokaliptikalive #apokaliptikalive #comingsoon @opentvgr 😉

A post shared by Menios Fourthiotis (@meniosfourthiotis) on

Πηγή: zappit.gr

Send this to a friend