Αθήνα

24 oC

αραιές νεφώσεις

Δ. Θεοδωρίδης: Ποιος είναι ο τυχερός επιχειρηματίας που παντρεύτηκε μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες

Δ. Θεοδωρίδης: Ποιος είναι ο τυχερός επιχειρηματίας που παντρεύτηκε μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες

Την πιο ευτυχισμένη, μέχρι την επόμενη, μέρα της ζωής τους βίωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μύκονο Δημήτρης Θεοδωρίδης και Δούκισσα Νομικού.

Ποιος είναι όμως ο τυχερός άντρας που παντρεύτηκε την κουκλάρα Δούκισσα;

Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης, ενώ είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.

Μάλιστα, είναι από τους στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη και το Σεπτέμβριο του 2008 διετέλεσε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά αναβαθμίστηκε σε διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης.

Από τον Ιανουάριου του 2014 είναι αντιπρόεδρος της Β΄ Αντιπρόεδρος της εταιρείας Ιntrakat .

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας

«Δημήτριος Σ. Θεοδωρίδης, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος

O κ. Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Διετέλεσε Αθλητικός Διεθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το Μάρτιο 2012 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT ενώ το Ιανουάριο του 2014 ορίστηκε Β’Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της».

Είναι φανατικός Ολυμπιακός, όπως άλλωστε και ο πατέρας του.

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και σιγά σιγά η αναπτύχθηκε το ειδύλλιο, που έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Send this to a friend