Αθήνα

 

21 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

mikroutsikos 1
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κάνουν δυο τρεις πλαστικές, τους μιλάνε στο ακουστικό και παριστάνουν τον παρουσιαστή»
kabourakis22

LIFESTYLE

Δημήτρης Καμπουράκης για Γιώργο Παπαδάκη: «Είχαμε φοβερούς ανταγωνισμούς μεταξύ μας»

Ο Δημήτρης Καμπουράκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, το πρωινό της Τρίτης, στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός παρουσιαστής κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Γιώργου Παπαδάκη να ανακοινώσει το προσωπικό του τέλος από την καθημερινή ζώνη και το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Καμπουράκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «εμένα με έχει καλέσει, όπως και άλλους προφανώς, την Πέμπτη να είμαι στην εκπομπή. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, της ενημερωτικής περισσότερο και της πρωινής βέβαια εντελώς. Το περιμέναμε, κάποια στιγμή όλοι φεύγουμε και αυτός άντεξε πάρα πολύ».

«Εγώ τον θαύμαζα, όχι μόνο για αυτό τον λόγο, έλεγα το εξής. Ρε παιδί μου, ας πούμε, εγώ που είμαι αρκετά νεότερος δεν πολυαντέχω πια. «Πως το κάνει αυτός;» έλεγα. Αυτός έφτιαξε το πρωινό, από αυτόν ξεκίνησε, πέρασαν από εκεί οι πάντες και ήταν πάντα όλα αυτά τα χρόνια νικητής. Βέβαια, όταν περάσουν τα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι οι νίκες αυτές είναι λίγο ματαιότητα».

«Δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να πάρει τη θέση του, μην με ανακατεύεται. Υπάρχουν παιδιά τα οποία αξίζουν τον κόπο και μπορούν να τα καταφέρουν, είναι και άλλη η δημοσιογραφία της εποχής μας από την παλιά. Δεν έχει θέμα, αναπληρώνεται. Εύχομαι στον Γιώργο να είναι καλά, να τους βλέπει τους νεότερους και να περάσει καλά από εδώ και πέρα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Καμπουράκης στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον ΑΝΤ1.

«Κάποτε είχαμε φοβερούς ανταγωνισμούς μεταξύ μας, μετά περνάνε τα χρόνια και λες… τι βλακείες! Τι νόημα είχε;».

Πηγή: zappit.gr

Ροή Ειδήσεων

6558601

12/05/2025 | 17:48

Συμφωνία Μητσοτάκη – Μελόνι για επενδύσεις 360 εκατομμυρίων στον σιδηρόδρομο – Τι περιλαμβάνει

12/05/2025 | 17:37

Κώστας Τσουρός – Αναστασία Γιάμαλη: Τα ραντεβού για τις οριστικές αποφάσεις

12/05/2025 | 17:02

Νίκος Ορφανός: Η πρώτη βόλτα μετά την επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση όγκου – «Η αίσθηση του να είσαι ζωντανός είναι ανεκτίμητη»
6535093 scaled 1

12/05/2025 | 16:50

Καιρός: Επιστροφή στην άνοιξη με βροχές και καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση

12/05/2025 | 16:41

Αστυνομικός στη ΓΑΔΑ αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του ενώ το περιεργαζόταν

12/05/2025 | 16:40

Πειραγμένες αντλίες – Νοθευμένα καύσιμα: Πώς γίνεται η κομπίνα – Σφράγισμα των πρατηρίων
nea smirni egklima scaled e1747051043524

12/05/2025 | 16:33

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Δίωξη στον 71χρονο πατέρα για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

12/05/2025 | 16:20

Τραυματισμός 87χρονης επιβάτιδας από σκύλο σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο Ανκόνα – Πάτρα

12/05/2025 | 16:18

Ανταγωνιστικότητα, άμυνα, μεταναστευτικό στο επίκεντρο των συζητήσεων Μητσοτάκη- Μελόνι
screenshot 13

12/05/2025 | 16:12

Ελένη Δήμου – Την έκλεψαν την ώρα που της έκαναν συνέντευξη: «Ασύλληπτο»

12/05/2025 | 16:10

Άδωνις Γεωργιάδης: To MyHealth, o πλήρως λειτουργικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας, θα είναι λειτουργικός έως το τέλος του έτους

12/05/2025 | 16:00

Γρηγόρης Γκουντάρας σε Δανάη Μπάρκα: «Αυτό που λέτε είναι τραγικό να ακούγεται στον τηλεοπτικό αέρα»
tsourosgiamali

12/05/2025 | 16:00

Κώστας Τσουρός – Αναστασία Γιάμαλη: Τα ραντεβού για τις οριστικές αποφάσεις

12/05/2025 | 15:53

Τάσος Ξιαρχό: «Δεν μιλάει η δουλειά του Φωκά Ευαγγελινού, γιατί καταστρέφει μια κοπέλα»

12/05/2025 | 15:50

Αντιδρά ο εμπορικός κόσμος της Ρόδου για την αύξηση των μεταφορικών ακτοπλοϊκών ναύλων
mikroutsikos 1
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κάνουν δυο τρεις πλαστικές, τους μιλάνε στο ακουστικό και παριστάνουν τον παρουσιαστή»
arnaoutoglou782
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ναταλία Γερμανού: «Είδα αυτό που είπατε πριν και με έθιξε»
valavani vasalos
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το πλατό λίγο πριν τη συνέντευξή της
maritina ntenisi
Μαριτίνα Ντενίση: «Ήταν καρμικό να γίνω το παιδί της και εκείνη η μαμά μου, ήμουν τυχερή τη στιγμή που με βρήκε»
mente fuerte
Mente Fuerte: «Η μαμά μου έχει πάει πιο πολλές φορές αυτόφωρο από εμένα, δέχεται πολύ πόλεμο για αυτό που κάνει»
dekatianoi202
Γιώργος Γρηγοριάδης για Γιώργο Παπαδάκη: «Καλά έκανε και πήρε αυτή την απόφαση»