Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αν είχα ξεμπλέξει νωρίτερα από τα ναρκωτικά, θα είχα προκαλέσει λιγότερο πόνο στους δικούς μου

Για χρόνια που έκανε χρήση ναρκωτικών και έπινε αλκοόλ μίλησε σε συνέντευξή του στον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Για χρόνια που έκανε χρήση ναρκωτικών και έπινε αλκοόλ μίλησε σε συνέντευξή του στον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για την απόφασή του να τα κόψει!

Ποια λάθη που μπορεί να έκανες στο παρελθόν, δεν θα ήθελες να επαναλάβεις τώρα που μπαίνεις στην πέμπτη δεκαετία της ζωής σου;

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να ήταν πιο ομαλή για εμένα η δεκαετία των είκοσι. Και την απόφαση που πήρα στα τριάντα να ξεκόψω από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ να την είχα πάρει νωρίτερα. Θα είχα προκαλέσει λιγότερο πόνο στους δικούς μου ανθρώπους που ανησυχούσαν για εμένα.

Έχεις μιλήσει δημόσια και για την εξάρτηση που είχες από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Κινδύνευσες εκείνη την περίοδο να χάσεις τη ζωή σου;

Κάποιες φορές ναι. Όταν παίζεις με σκληρά ναρκωτικά κινδυνεύεις. Πολλές φορές με ρωτούν πως ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα. Μακάρι να υπήρχε μία συνταγή και να την έδινα. Απλά, όταν έφτασα να έχω χάσει τελείως την αυτοπεποίθησή μου και βρέθηκα στα πάτωμα, είχα δύο επιλογές: ή να επιβιώσω ή να παραδοθώ. Εγώ αποφάσισα να επιβιώσω.

Send this to a friend