Αθήνα

7 oC

αίθριος καιρός

Δημοσιογράφος μηνύει τον Γιάννη Σπαλιάρα για την περιβόητη δήλωση ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες

Στα δικαστήρια θα τα πουν ο Γιάννης Σπαλιάρας με γνωστό δημοσιογράφο, μετά τις νέες δηλώσεις του ηθοποιού και μοντέλου σχετικά με την περιβόητη τοποθέτησή του ότι έχει κάνει έρωτα με 4.000 γυναίκες.

Στα δικαστήρια θα τα πουν ο Γιάννης Σπαλιάρας με γνωστό δημοσιογράφο, μετά τις νέες δηλώσεις του ηθοποιού και μοντέλου σχετικά με την περιβόητη τοποθέτησή του ότι έχει κάνει έρωτα με 4.000 γυναίκες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», με αφορμή την νέα δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα ότι η φράση του πως έχει πάει με 4.000 γυναίκες προέκυψε έπειτα από τρίωρη πίεση δημοσιογράφου», ο Γιάννης Βίτσας αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

«Τον Ιούλιο του 2015 συναντηθήκαμε με τον κύριο Σπαλιάρα προκειμένου να του κάνω τη συνέντευξη τότε για το ΕΓΩ WEEKLY, στο οποίο ήμουν αρχισυντάκτης. Κάναμε λοιπόν μία συνέντευξη η οποία δεν ήταν μόνο προσωπική αλλά και επαγγελματική, ήταν μία συνέντευξη εφόλης της ύλης.

Βγήκε στην εκπομπή Το Πρωινό και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πιέστηκε πάρα πολύ προκειμένου να κάνει αυτή τη δήλωση, ότι επί τρεις ώρες εγώ τον πίεσα δηλαδή προκειμένου να βγει αυτός ο τίτλος, ότι, ότι “για να με ξεφορτωθεί” είπε επ’ ακριβώς, έπειτα από τρεις ώρες μου είπε ότι πήγε με 4,000 γυναίκες. Φυσικά, ήταν τα πάντα αναληθή, όλα όσα ανέφερε τότε σε εκείνη τη συνέντευξη, γιατί είπε και πολλά άλλα και τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “για ποιο λόγο βάλλεις εναντίον μου, ειδικά όταν έχω το υλικό της συνέντευξης μας”. Τότε μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί το ότι όλοι τον ρωτούν για αυτό το γεγονός κι έγραψε μία δημόσια, στο Facebook του, ανάρτηση στην οποία μου ζητούσε συγγνώμη. Επειδή δεν είμαι φιλοπόλεμος ως άνθρωπος δεν έδωσα συνέχεια.

Αναγκάζομαι τώρα να καταφύγω στη δικαιοσύνη γιατί χθες επανέλαβε τα ίδια ψεύδη, έπειτα από πέντε χρόνια, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έχω μιλήσει ήδη με τον δικηγόρο μου και θα κάνω ένα ραντεβού σήμερα ή αύριο μαζί του, θα του δώσω όλα τα στοιχεία. Φυσικά και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά γιατί το βρίσκω ειλικρινώς πολύ προσβλητικό και τρομερά αγενές», είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας.

Send this to a friend