Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Θυμάστε την Δόμνα Κουντούρη από το Fame Story; Εμφανίστηκε αγνώριστη και μίλησε για την μανιοκατάθλιψη και τα περιττά κιλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δόμνας Κουντούρη ξεχώρισε μέσα Fame Story 3 και στην συνέχεια, έκανε θραύση με την επιτυχία της, «Δεν θα 'μαι εδώ».

Σήμερα, η τραγουδίστρια βρέθηκε στο «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για την μανιοκατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν.

«Το 2011 είχα κάποια δείγματα υπομανίας. Η υπομανία είναι μια κατάσταση εγρήγορσης, που στην ουσία όλες οι αισθήσεις σου είναι τεταμένες και σε υπερδιέγερση και είχα κάποια συμπτώματα, όπως το ότι δεν μπορούσα να ακινητοποιηθώ. Μπορεί να περπατούσα και μια εβδομάδα στην Αθήνα ασταμάτητα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Μετά από αυτό ήρθε η κατάθλιψη, η οποία κράτησε για πολύ χρονικό διάστημα. Ευτυχώς είμαι τυχερή που έχω μια οικογένεια που με στηρίζει και με βοήθησε πάρα πολύ σε αυτή τη φάση. Εννοείται ήμουν στη Λήμνο ένα 8μηνο με το κεφάλι στο μαξιλάρι. Θα το πάθαινα ούτως ή άλλως. Είναι γονίδιο. Είναι θέμα χημείας στον εγκέφαλο. Μπορεί να μην έχεις πιεστεί απαραίτητα από την καθημερινότητα σου» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων.

Επίσης, η Δόμνα Κουντούρη, αναφέρθηκε στην αύξηση του βάρους της και αποκάλυψε πως τώρα νιώθει πολύ καλύτερα με το σώμα της από ότι ένιωθε όταν ήταν αδύνατη. Ενώ μίλησε και για τις θεραπεία που λαμβάνει: «Γενικότερα οι διπολικοί συνηθίζεται να παίρνουν χάπια που είναι για τους επιληπτικούς. Έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στην καταστολή της μανίας. Αυτά όμως τα χάπια είναι πολύ βαριά για το συκώτι, για το στομάχι, για τα νεφρά. Ήταν πολύ δύσκολο, μου πήρε τρία χρόνια σχεδόν να βρω τη σωστή θεραπεία και να βρεθώ σε μια κατάσταση νορμοθυμίας, δηλαδή να μην είσαι ούτε πάνω, ούτε κάτω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Send this to a friend