• Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου
  • 13:07

Αθήνα

7 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Δούκισσα μάς κάνεις πλάκα; Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά είναι μετά την εγκυμοσύνη!

"Ερωτευμένη" με τον γιο της φαίνεται ότι είναι η Δούκισσα Νομικού, αφού από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή της την έχει ξετρελάνει, κάνοντάς την να μιλά μόνο γι' αυτό.

Λίγους μήνες μετά τη γέννησή του, και έπειτα από έναν και πλέον χρόνο αποχής, η Δούκισσα Νομικού ποζάρει  για το εξώφυλλο του περιοδικού People και μοιράζεται με τη Σόνια Καζόνι όλα αυτά που άλλαξαν για εκείνη εδώ και ένα χρόνο, κάνοντας την καρδιά της να χτυπά δυνατά από ευτυχία.

Βέβαια εκείνο που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες είναι ότι κατάφερε να χάσει τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης και η ζυγαριά της να δείχνει μόλις 59 κιλά.

Τι γράφει η δημοσιογράφος για την μανούλα Δούκισσα

Δείχνει φωτογραφίες του μικρού Σάββα από το κινητό της, δεκάδες φωτογραφίες ενός υπέροχου βρέφους που γελάει συνεχώς – όπως και τα μάτια της όταν μιλά για εκείνον. «Πες μου αν σε ζάλισα, να σταματήσω. Και στις φίλες μου το λέω, ξέρω, μιλάω συνέχεια για το μωρό!» λέει γελώντας. Η φιγούρα της δεν θυμίζει σε τίποτα λεχώνα μέσα στο στενό τζιν καμπάνα, ενώ τα δύο κιλά που δεν έχει ακόμα χάσει (είναι 59, ενώ πριν μείνει έγκυος ήταν 57) την κάνουν να δείχνει πιτσιρίκι. Ένα πιτσιρίκι που έχει στο σπίτι άλλο ένα πιτσιρίκι, τον Σάββα, όπως θα ονομάσει το γιο της – με δική της, πρώτα από όλα, επιθυμία να βγάλει το όνομα του πεθερού της.

Send this to a friend