Αθήνα

 

22 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Τι έτρωγαν το 1821 – Χειρόγραφο από τις συνταγές της προεπαναστατικής περιόδου

LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: Οι καθημερινές «μάχες» που δίνει και το αβέβαιο μέλλον της υγείας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενάμιση χρόνο μετά το σοβαρό τροχαίο που έπαθε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, στο οποίο κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, εξακολουθεί να...

Η γυναίκα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη δεν τον έχει αφήσει λεπτό και βρίσκεται πάντα δίπλα του, κάνοντας ό,τι μπορεί για να αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο άνετα. Τις εξελίξεις που αφορούν την υγεία και την αποζημίωσή του, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος και προσωπικός φίλος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είναι δύσκολες στιγμές. Περνάει τον δικό του Γολγοθά. Πριν από περίπου ένα δίμηνο είδαμε να βλέπουμε τον γιο του, ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά το σφοδρό ατύχημα», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Η συνέχεια και ο καθημερινός αγώνας του είναι δύσκολος. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να τραφεί, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι συνεπής στις πολύωρες φυσιοθεραπείες στο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται και τον προσέχουν πάρα πολύ οι γιατροί.

Όμως είναι πάρα πολλά τα χρήματα και με πολύ αγώνα και μία πολύ μικρή βοήθεια που υπάρχει από κάποιους φίλους και από έναν μισθό που παίρνει ο Κωνσταντίνος από το νυχτερινό κέντρο όπου δούλευε και που είναι προς τιμή του επιχειρηματία να το πούμε, και του καφέ που δούλευε και που συνεχίζει να του δίνει», πρόσθεσε, ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.

[inline_article order=”1″]

«Η εξέλιξη είναι για μία αγωγή που είχε καταθέσει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πριν από δύο μήνες κατά των υπευθύνων του σφοδρού αυτού ατυχήματος που ζητούσε 2. 796.000 ευρώ και 108.000 ευρώ ανατροφή για τον 8χρονο γιο του μέχρι και το 22ο έτος της ηλικίας του. Δηλαδή περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ. Η εκδίκαση αυτής της αγωγής πήρε αναβολή λίγο πριν το Πάσχα», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης, ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε πως τα έξοδα τρέχουν και πως όσο διάστημα θα χρειαστεί για να εκδικαστεί η υπόθεση, η οικογένεια, σε τέτοιες περιπτώσεις αναγκάζεται να ξεπουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει προκειμένου να γίνει ο άνθρωπός της καλά.

«Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στη γυναίκα του Κωνσταντίνου, την Εβελίνα, η οποία δίνει αγώνα τη μισή μέρα να είναι με τον σύζυγό της και την άλλη μισή να είναι με το παιδί με όλες τις υποχρεώσεις του. Δεν έχει δεχτεί ελεημοσύνη. Με τις οικονομίες και όλα αυτά που είχαν και που τα έχουν πουλήσει προκειμένου να γίνονται αυτές οι θεραπείες… Όταν μάλιστα ρώτησα την Εβελίνα πριν δύο ημέρες «πότε θα βγείτε», μου είπε ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς. Δεν υπάρχει ορίζοντας ότι σε πέντε μήνες, σε τρεις, θα είναι σπίτι τους….

Ακόμα και σε αυτό το σημείο που είναι σήμερα ο Κωνσταντίνος, που μπορεί να ακούσει, μπορεί να συνεννοηθεί με τα μάτια με τον γιο του που τον βλέπει καθημερινά, είναι εδώ χάρη στη δύναμη της ψυχής του και όλοι αισιοδοξούμε να δούμε κάποια στιγμή κάποιο ενθαρρυντικό σημείο να μπορεί να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση της υγείας του», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το απόσπασμα

https://youtu.be/AxZYh_4lGDw

Ροή Ειδήσεων

230326183621

26/03/2023 | 18:36

Ντεπώ Θεσσαλονίκης: Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας

26/03/2023 | 18:18

Επανέρχεται ο Γρηγόρης Πετράκος: Δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα αν δύο άντρες υιοθετήσουν παιδί

26/03/2023 | 18:08

Τσίπρας σε μαθητές στην Τήλο: «Καλά όλοι ΑΕΚ είστε; Θα πάρετε πρωτάθλημα φέτος;» – «Όχι, εμείς Πανάθα»
screenshot 6

26/03/2023 | 17:49

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Υπήρχε φάντασμα στο σπίτι, ακουγόταν στο γκαζάκι, έφτιαχνε καφέ, οι παντόφλες κινούνταν… »

26/03/2023 | 17:38

Νίκος Κουρής: «Ήρθε η αποτυχία και μου έδωσε ένα χαστούκι…» – «Σίγουρα κάτι δεν έκανες σωστά»

26/03/2023 | 17:25

Λαγονήσι: Aπίστευτο τροχαίο με δυο αυτοκίνητα και μια μηχανή στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – Ένας σοβαρά τραυματισμένος
screenshot 4

26/03/2023 | 17:13

Πλατεία Βικτωρίας: Κατασκεύαζαν πλαστά διαβατήρια και άλλα δημόσια έγγραφα

26/03/2023 | 16:49

Οπαδική βία: Μαχαίρωσαν 17χρονο στον Βοτανικό αφού τον ρώτησαν τι ομάδα είναι

26/03/2023 | 16:40

Στο πλευρό του Νίκου Παπαθανάση ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Είμαστε μαζί σου σ’ αυτή την αήθη επίθεση»
screenshot 2

26/03/2023 | 16:18

Σαλίνα Γαβαλά: «Ήμουν ανήλικη όταν συνέβη το περιστατικό, αυτός ο άνθρωπος καταδικάστηκε για άλλες περιπτώσεις»

26/03/2023 | 15:58

Νάσος Αθανασίου: «Θα νικήσει η αλήθεια και όχι η μονταζιέρα της Ομάδας Αλήθειας» – Επανέρχεται μετά τις σφοδρές αντιδράσεις για τη δήλωσή του για τα Τέμπη

26/03/2023 | 15:44

Μελίνα Ασλανίδου: Αγνώριστη και εντυπωσιακή σε νέα της live εμφάνιση-Απορούσαν οι θαυμαστές της τι έχει αλλάξει!
screenshot 1

26/03/2023 | 15:36

Πάνος Μουζουράκης: Παντρεύεται την Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα – Η αναγγελία του γάμου τους

26/03/2023 | 15:33

Βραζιλία: 34χρονη έγκυος γέννησε όρθια στο ασανσέρ – Δεν πρόλαβε να φτάσει στο Μαιευτήριο

26/03/2023 | 15:01

Έλενα Παπαρίζου για τα «άφυλα παιδιά»: Ζητώ συγγνώμη, σκέφθηκα γρήγορα και έκανα λάθος μετάφραση!
gkletsos 2503
Γκλέτσος: Δεν αντέχω άλλο με τη μητσοτακική νοοτροπία-Σαφώς και δεν είναι λύση το γιαούρτωμα του πρωθυπουργού
dragons den ΠΡΕΜΙΕΡΑ scaled
Χαμός στο Dragon’s Den: Αρπάχτηκε η Χατζηστεφανή με τον Πολ!
screenshot 2
Απόστολος Γκλέτσος για Μικρούτσικο: «Φαντάζομαι το συζήτησε με την Όλγα Τρέμη πριν το πει»
screenshot 3
Τάσος Μπουγάς: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου – Έχω δουλέψει με μεγαλύτερα ονόματα από την Νατάσα.»
screenshot 6
Ναταλία Γερμανού: «Θεωρώ ντροπιαστικό μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα μιας άλλης»
screenshot 7
Τάκης Ζαχαράτος: «Ήταν η χειρότερη προδοσία, δεν πίστευα ότι θα έφταναν σε τέτοιο σημείο»