Αθήνα

18 oC

αραιές νεφώσεις

Εγκατάλειψη βρέφους: "Συγγνώμη, θέλω πίσω το παιδί μου", δηλώνει η 19χρονη μητέρα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος έξω από πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία του Βόλου.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος έξω από πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία του Βόλου.

Η δικηγόρος της 19χρονης, κα Γερογιάννη μίλησε στην εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" και ανέφερε ότι η 19χρονη ζητά να πάρει πίσω το μωρό της και απέδωσε την πράξη της στην επιλόχειο κατάθλιψη. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

"Ήταν ένα λάθος που έκανε σε στιγμή απόγνωσης, λόγω επιλόχειας κατάθλιψης. Η ίδια είναι μετανιωμένη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι το έκανε αυτό. Φανταστείτε ότι το άφησε στην απέναντι πολυκατοικία. Δηλαδή ήταν τόσο θολωμένη που δεν κατάλαβε ότι ουσιαστικά το άφηνε έξω απ΄το σπίτι της."

Η δικηγόρος τόνισε, ότι οικονομικά είναι σε θέση να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της, καθώς τόσο η θετή της μητέρα. που είναι η θεία της, όσο και ο πατέρας της εργάζονται και είναι διατεθειμένοι να τη βοηθήσουν.

"Όταν μία μητέρα έχει επιλόχεια κατάθλιψη, δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή. Χθες βράδυ στη ΓΑΔΑ έκλαιγε. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω. Λύγισα. Κι εγώ γυναίκα είμαι και την καταλαβαίνω. Όποια έχει περάσει επιλόχεια κατάθλιψη, μπορεί να καταλάβει", πρόσθεσε η κα Γερογιάννη.

Send this to a friend