• Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου
  • 05:05

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

To έκρυβε μέχρι τον 8ο μήνα! Έγκυος η Μαριάννα Γουλανδρή, εγγονή του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Μέχρι και τον όγδοο μήνα κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της η Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων μόλις σήμερα ανακοίνωσε μέσω Instagram πως σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό.

Η Μαριάννα Γουλανδρή πόσταρε μια φωτογραφία της γράφοντας «Ο χρόνος περνάει και η άνοιξη έφτασε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η φωτογραφία είναι από τότε που ήμουν τριών μηνών έγκυος και σύντομα θα έχουμε το ανοιξιάτικο μωρό». Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της και σύντομα αναμένεται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2017, σε μια μεγαλόπρεπη τελετή στην Αγία Σοφία του Λονδίνου.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού είχε τελεστεί σε κλειστό κύκλο σε δημαρχείο του Λονδίνου, ενώ οι αρραβώνες του στο Πόρτο Χέλι.

 

Send this to a friend