Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Είμαι 61 ετών… ε, δεν είμαι κ@λόγερος! Έχω τρία παιδιά που μου δίνουν ζωή»

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στη Δήμητρα Καλφούντζου και την εκπομπή "Στη φωλιά των κου κου" ο γοητευτικός ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύζυγό του.

«Η γυναίκα πρέπει να έχει τα μισά χρόνια του άντρα συν επτά», είπε ο Φίλιππος Σοφιανός μεταφέροντας ένα κινέζικο γνωμικό.

«Παλιά όταν ήμουν 25-30 χρονών και μάθαινα ότι ο άλλος είναι 60, σκεφτόμουν «κωλόγερος», ε δεν αισθάνομαι κωλόγερος.  Έχω τρία παιδιά, 20, 15,6 και 6,5. Αυτό από μόνο του σε κρατά σε εγρήγορση θες δε θες».

Ο ηθοποιός μιλά ακόμα για την τηλεόραση, αλλά και την ποιότητα των τηλεοπτικών σειρών…

«Του Ντάνου με γεια του με χαρά του που παίζει στο Τατουάζ. Δεν νομιμοποιώ εγώ ανθρώπους που δεν είναι της δουλειάς. Σε μια ξένη σειρά δες λίγο τους διαλόγους και τι λένε αυτοί οι άνθρωποι. και κάνε και το ίδιο πράγμα σε μια ελληνική σειρά. Δες τι παπ…ες αρθρώνουν οι Έλληνες ηθοποιοί και τι σπουδαία κείμενα αρθρώνουν οι ηθοποιοί που κάνουν τη δουλειά τους στην Αγγλία ή στην Αμερική.

Μου καταλόγισαν ότι κράζω μια ολόκληρη χώρα Δήλωσα και το δηλώνω και τώρα ότι οι δουλειές στην Κύπρο είναι φθηνές παραγωγές. Στήνονται στον αέρα. Λείπουν οι μισές ειδικότητες από το συνεργείο και τα μπάτζετ είναι από 5.000-7.000 το επεισόδιο. Αυτό δεν μπορεί να μεταφράζεται ως ότι ο Σοφιανός κράζει την Κύπρο. Την Κύπρο την αγαπάω και τη λατρεύω.»

Send this to a friend