Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Είναι ρίσκο για την Κατερίνα Γερονικολού που θα παίξει στο θέατρο τη Βουγιουκλάκη...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» και στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε η τελευταία σύζυγος του Αλέκου Σακελλάριου, Τίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θεατρική μεταφορά της θρυλικής ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που θα ανέβει τον Οκτώβρη στο θέατρο ΗΒΗ με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Ορέστη Τζιόβα, σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου.

«Είναι ρίσκο για την Κατερίνα Γερονικολού που θα παίξει έναν ρόλο που έχει ταυτίσει ο κόσμος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;», ρώτησε η δημοσιογράφος. «Όπως και να το δεις είναι ρίσκο. Αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να πάει ο κόσμος με σύγκριση. Άλλο είναι η Γερονικολού, άλλο η Βουγιουκλάκη. Ο Ορέστης Τζιόβας γιατί να μην υποδυθεί τον ρόλο του Παπαμιχαήλ; Γιατί να μην το κάνει; Πολύ ωραίο παιδί είναι. Τα λέει. Καλός ηθοποιός είναι. Γιατί να μην τον κάνει τον ρόλο του Παπαμιχαήλ; Όπως επίσης και η Γερονικολού γιατί να μην κάνει τον ρόλο της Αλίκης; Τώρα βέβαια αν ψάχνουμε να βρούμε την ξανθιά και την σταρ την Αλίκη, δεν θα τη βρούμε», δήλωσε η Τίνα Σακελλάριου.

«Αν ερχόταν ο Λάκης Λαζόπουλος που είναι ο σκηνοθέτης στο «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» κι έλεγε ότι θα ήθελα να βάλω τον Γιώργο Αγγελόπουλο να παίξει ένα ρόλο…» συνέχισε η Τζωρτζέλα.

«Λες για τον Ντάνο. Κοίταξε να δεις, είναι παρακινδυνευμένο αυτό που λες, δεν ξέρω», αποκρίθηκε η Τίνα Σακελλάριου.

Send this to a friend