Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

The Voice: Άφωνοι οι κριτές από γόνο εφοπλιστικής οικογένειας που εντυπωσίασε στα Blind Auditions (vid)

LIFESTYLE

Εισαγγελέας καλεί Κυριάκου και Αρναούτη για το μοιραίο τροχαίο του Παντελίδη

Tι λέει η οικογένειά του

Η Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου θα δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τα αδικήματα τις ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν οι συγγενείς του τραγουδιστή.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έκανε δεκτό το αίτημα της πλευράς Παντελίδη για τη συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο πίσω μέρος του τιμονιού του μαύρου τζιπ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω”, δεν έχει γίνει ακόμα κλήση στα δύο κορίτσια και μέχρι σήμερα έχουν καταθέσει μόνο στην τροχαία. Με τα νέα στοιχεία που μπαίνουν στη δικογραφία θα ξεκινήσει μία νέα προκαταρτική εξέταση στην οποία όμως δεν σημαίνει ότι η Μινα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου θα κληθούν άμεσα.
Ο εισαγγελέας ζήτησε νέες έρευνες

Τα στοιχεία που ζητά ο εισαγγελέας αλλάζουν ίσως τα έως τώρα δεδομένα για το ποιος οδηγούσε τελικά το αυτοκίνητο τη μοιραία νύχτα.

“Καλή πρώτη εξέλιξη” χαρακτηρίζει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη το ενδεχόμενο να κληθούν από τη δικαιοσύνη οι δύο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή στο μοιραίο τροχαίο. Κατά τους εμπειρογνώμονες της οικογένειας του τραγουδιστή τα τραύματα στο σώμα του Παντελή Παντελίδη δεν δικαιολογούνται αν κανείς τον τοποθετήσει στη θέση του οδηγού την ώρα του δυστυχήματος.

The Voice: Άφωνοι οι κριτές από γόνο εφοπλιστικής οικογένειας που εντυπωσίασε στα Blind Auditions (vid)
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου του My Style Rocks μόλις χώρισε από τον πλαστικό χειρουργό σύζυγό της (vid)
Ράνια Τζίμα: Εγώ και ο Γαβριήλ βρεθήκαμε στον αέρα με ένα μωρό ημερών»:
Άριελ Κωνσταντινίδη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο – «Νιώθω προδομένη…έχει χαθεί η εμπιστοσύνη» (video)
Σάκης Ρουβάς: Άσχημη εξέλιξη για τον τραγουδιστή
Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω ένα χάρισμα – Όταν ήμουν μικρή είχα δει την Παναγία»