Αθήνα

23 oC

σποραδικές νεφώσεις

My Style Rocks: Έξαλλοι οι κριτές με την εμφάνιση Έφης Αναστασοπούλου: «Έρχεστε μετά εδώ και λέτε μια μπούρδα»

Η εμφάνιση της Έφης Αναστασοπούλου στο My Style Rocks εξόργισε τους κριτές με τους Στέλιο Κουδουνάρη και Δημήτρη Αργυρόπουλο να σχολιάζουν την στιλιστική της επιλογή με καυστικά λόγια. 

«Πιστεύω ότι αν συνέβαινε αυτό και ήσουν πρέσβειρα και σε βραβεύανε δεν θα πήγαινες έτσι. Και αυτό είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που λες με αυτό που είσαι και αυτό που βλέπουν οι τηλεθεατές δεν πείθει γιατί δεν έχει καμία αλήθεια. Και αυτό είναι που εξοργίζει και τον Στέλιο και εξοργίζει όλους μας. Ότι ειδικά εσύ, με αυτές τις γνώσεις που έχεις, με αυτό το στυλ που έχεις γενικά, δεν θα πήγαινες ποτέ έτσι. Θα το μάθαινες και θα σου είχε έρθει …τεταρταίος πυρετός για να δεις τι θα βάλεις.

Δεν θα έβαζες τίποτα απ’ όλα αυτά. Όλοι οι άνθρωποι, όταν τους βραβεύουν, δεν πάνε σαν ροκ σταρ. Υπάρχουν κανόνες, υπάρχει ένα παιχνίδι, υπάρχει βαθμολογία, υπάρχει ένα χρηματικό έπαθλο, εκνευρίζεστε, φωνάζετε, χάνετε την ψυχραιμία σας, χάνεται το ήθος και το κύρος σας. Αλλά έρχεστε μετά εδώ πέρα και λέτε μια μπούρδα, δεν έχω καλύτερη λέξη να στο πω, μία μπούρδα. Εγώ αυτό ακούω αυτή τη στιγμή».

Send this to a friend