Αθήνα

 

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

king tyflosi mak1
Ήπιε κοκτέιλ με μεθανόλη στο Μπαλί και καταδικάστηκε σε μόνιμη τύφλωση – Η περιπέτεια της Άσλεϊ Κινγκ
1d8a2960 1

LIFESTYLE

Έλενα Τοπαλίδου: «Δεν πληρούσα τις βιολογικές προϋποθέσεις της γυναίκας για τη μητρότητα»

Η Έλενα Τοπαλίδου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο για τη δημοσιότητα που πήρε ο γάμος της, περιγράφει τα νέα δεδομένα της ζωής της, μιλά για τον έρωτα, αλλά και για τη μητρότητα.

Γιατί επιλέξατε ο γάμος σας να έχει τέτοια δημοσιότητα;

Στην αρχή θέλαμε να το κάνουμε κάπου ήσυχα. Αλλά μετά έτσι μας βγήκε. Και ήταν πολύ ωραία.

Πώς θα περιέγραφες πλέον τα δεδομένα της ζωής σου;

<>
<>

Αυτή τη στιγμή εξακολουθεί με κάποιον τρόπο να συμβαίνει αυτό που συνέβαινε τόσα χρόνια. Δηλαδή σαν να σκαρφαλώνουμε σε ένα επικίνδυνο βουνό. Ο ένας, ας πούμε, έχει πάει στους Εσκιμώους, ο άλλος στους Ινδιάνους και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια εικόνα του ανθρώπου που βρίσκεται στην άλλη ήπειρο. Εγώ έτσι βιώνω αυτή την περίοδο. Έτσι κι αλλιώς οι σχέσεις που έχουν νόημα είναι αυτές που κρέμονται από τον ιστό της αράχνης. Αλλά πρέπει να τις πληρώσεις με το αίμα σου.

Πριν μου είπες «εξακολουθεί με κάποιον τρόπο να συμβαίνει αυτό που συνέβαινε τόσα χρόνια». Δηλαδή;

Όλη αυτή η ζωή διανύθηκε χωρίς καμία σύμβαση, καμία στιγμή πλήξης και συμβιβασμού. Το δικό μου όνειρο πάντα, από παιδί, ήταν να έχω την άδεια του χρόνου για να ομολογήσω ότι λατρεύω κάποιον, ότι ανήκω στα κύτταρά του. Θυμάμαι ότι έλεγα μικρότερη: «Είμαι τρεις μήνες με αυτό τον νεαρό; Πω πω, Παναγία μου, μέχρι τα τρία χρόνια δεν θα μπορέσω!». Συνήθως βαριόμουν ή έφευγα. Γιατί ο χρόνος σού επιτρέπει να δώσεις το παράσημο στον εαυτό σου ότι το πέτυχες. Η μητρότητα δεν υπήρχε καν στο μυαλό μου. Δεν πληρούσα τις βιολογικές προϋποθέσεις της γυναίκας. Αδιαθετούσα μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Τη μισή μου ζωή την έζησα ως χορεύτρια. Δεν προλάβαινα να ονειρευτώ κάτι για την Πέμπτη, έπρεπε να τα βγάλω πέρα με το μπαλέτο μου την Τετάρτη. Ήμουν 21 χρόνων και το σώμα μου αρνιόταν να γίνει γυναικείο. Οι διατροφικές διαταραχές και ο χορός, εννοείται, μου τα προκάλεσαν αυτά. Σαν να μην πέρασα ποτέ εφηβεία. Ήμουν συνέχεια παιδί. Τώρα νιώθω γυναίκα.

Πιστεύεις ότι σε μια μακροχρόνια ιστορία αγάπης ο έρωτας και ο πόλεμος μπορεί να συνυπάρξουν;

Απόλυτα. Και δεν το φοβάμαι καθόλου. Μια σχέση που χαρακτηρίζεται μοναδική δεν έχει συμβιβασμούς αλλά κορυφώσεις και γκρεμοτσακίσματα, είναι σαν ενεργό ηφαίστειο. Αν μπορέσουμε να παρατηρήσουμε τον εαυτό μας μέσα στη σχέση, θα δούμε ότι υπάρχουν στιγμές απόλυτης ηδονής, ευχαρίστησης, συγκίνησης και επικοινωνίας με το ταίρι μας, αλλά και στιγμές φρίκης, πόνου, αντιπαράθεσης και παρεξήγησης. Τότε οφείλουμε να αποδεχτούμε ότι και ο σύντροφός μας θα μας λατρέψει τη μια στιγμή και την άλλη έχει δικαίωμα να μας περιφρονήσει, να μας σιχαθεί. Αυτό είναι γενναίο και σημαίνει ότι δεχόμαστε να αφανιστούμε για τον άνθρωπο που ονειρευόμαστε να πεθάνουμε μαζί. Γιατί αν πραγματικά θες να υπάρχεις σε μια ζωντανή σχέση που να κρατήσει για πάντα, υπογράφεις με τον θεό του Έρωτα συμβόλαιο αφανισμού της ύπαρξής σου.

<>

Πηγή: zappit.gr

Ροή Ειδήσεων

ypourgeio eyp xrm

30/04/2025 | 17:11

Συνελήφθη 59χρονος στην Αλεξανδρούπολη από ΕΥΠ και ΕΛΑΣ: Φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις

30/04/2025 | 16:50

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Άνοδο σημείωσαν οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών

30/04/2025 | 16:40

Βικτόρια Ρόσκινα: «Μαρτύρησε στα χέρια των Ρώσων – Της έβγαλαν τα μάτια, τον εγκέφαλο και τον λάρυγγα» Φρικτός θάνατος για την 27χρονη Ουκρανή δημοσιογράφο
antetokounmpo 2 1 1024x576 1 1

30/04/2025 | 16:40

Αντετοκούνμπο: «Απολύτως απαράδεκτο να με βρίζει ο πατέρας του Χαλιμπέρτον»

30/04/2025 | 16:33

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξομολογείται για τον γιο του: «Με έχει πληγώσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα»

30/04/2025 | 16:30

ΔΥΠΑ: Τον Μάιο 156 εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής
lavrof 1

30/04/2025 | 16:20

Λαβρόφ στη σύνοδο των BRICS: Η Δύση κλονίζει τη διεθνή χρηματοοικονομική αρχιτεκτονική

30/04/2025 | 16:15

Νίκος Κοκλώνης: Η Αγλαϊα Λάτσιου κέρδισε διαταγή πληρωμής των δεδουλευμένων της – Ήταν 6 μήνες απλήρωτη

30/04/2025 | 16:10

Κέντρο Υγείας Τήνου: Συνοδός ασθενούς επιτέθηκε σε γιατρό
stamatopoulos1023

30/04/2025 | 16:00

Παύλος Σταματόπουλος: «Ανεβάζω φωτογραφία και μου λένε: δεν βλέπεις ότι είσαι 50 χρονών;»

30/04/2025 | 15:55

Γιώργος Λιάγκας: «Αδίκησα τον Γιώργο Νταλάρα και θέλω να το αποκαταστήσω»

30/04/2025 | 15:50

Το Πεκίνο δηλώνει πως οι σχέσεις του με την ΕE φέρνουν «μια πολύτιμη σταθερότητα» στην παγκόσμια οικονομία
gettyimages 955901248 2048x1363

30/04/2025 | 15:49

Αμάλ Κλούνεϊ: Αντιμέτωπη με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ λόγω της συνεργασίας της με το ΔΠΔ στην υπόθεση Νετανιάχου

30/04/2025 | 15:40

Ο Τραμπ αστειεύτηκε ότι θα ήθελε να γίνει ο επόμενος πάπας – «Αυτή θα ήταν η πρώτη μου επιλογή»

30/04/2025 | 15:30

Μαντώ Τζαβάρα: «Νιώθω μία σιχαμάρα» – Τα πρώτα λόγια μετά τη δικαστική απόφαση για τον Μανώλη Παπαμακάριο
toumasatou202
Μαριάννα Τουμασάτου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ακούγαμε για τις ατελείωτες παράνομες σχέσεις του»
screenshot 24
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Της είχα δώσει 180.000 και πριν ένα χρόνο μου τα επέστρεψε, αυτά πρέπει να λέγονται»
roumpos
Ζήσης Ρούμπος: «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα σε θέλω στη ζωή μου, συμφιλιωθήκαμε»
screenshot 13
Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θα μπορούσα να αντικαταστήσω τον Γιώργο Παπαδάκη, θα ήμουν βλάκας αν το έκανα»
tsalikis02
Γιώργος Τσαλίκης για Πέτρο Λαγούτη: «Πέρα από το οικονομικό, κάτι του άρεσε στην πρόταση για το Big Brother»
konstantaras292 1
Χείμαρρος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τι εξυπηρετεί; Να μας πει ότι δεν είναι κατίνα;»