Αθήνα

13 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Ελένη Φιλίνη: Έτσι έπεσα θύμα του δραπέτη- τραγουδιστή- Τον λυπούνταν (vid)

Η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη είναι και εκείνη ένα από τα θύματα του δραπέτη- τραγουδιστή και αποκάλυψε πως γνωστά της πρόσωπα έπεσαν στα «νύχια» του.

Η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη είναι και εκείνη ένα από τα θύματα του δραπέτη- τραγουδιστή και αποκάλυψε πως γνωστά της πρόσωπα έπεσαν στα «νύχια» του.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», η ηθοποιός μίλησε για όλα όσα της συνέβησαν σε σχέση με τον άνθρωπο που είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, σε ηλικία 28 ετών, και δήλωνε γιος πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Το 2002 βγήκε με άδεια από τη φυλακή και δεν επέστρεψε ποτέ. Από τότε, ο εν λόγω δραπέτης ο οποίος δήλωνε, μεταξύ άλλων και αστρολόγος, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη, απολάμβανε τη χαρά της αναγνωρισιμότητας αφού κατάφερνε να πείσει τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου για το ταλέντο του.

«Έπαιρνε τηλέφωνο μια κοπέλα και έλεγε πως είναι η Φιλίνη και ο ανιψιός της κάτι έπαθε και δώσε μας σε παρακαλώ 50 ευρώ, ας πούμε. Δεν έπαιρνε φίλους αλλά γνωστούς. Τα ποσά που ζήταγε ήταν μικρά. Τον λυπόσουν. Ήταν με τις χειροπέδες, ζήταγε συγνώμη και οι αστυνομικοί έλεγαν να του δώσω μία ευκαιρία» αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη. Φυσικά, η ηθοποιός προειδοποίησε τους ανθρώπους που πείθονται εύκολα να προσέχουν καθώς κάπως έτσι την... πάτησε και εκείνη.

Send this to a friend