Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Εύη Δρούτσα: Δεν «μάσησε λόγια» για Τριαντάφυλλο, Θεοδωρίδου, Γαρμπή, Θεοφάνους, Φουρέιρα, Πλούταρχο (ΒΙΝΤΕΟ)

LIFESTYLE

Ελισάβετ Μουτάφη: Τι απαντά στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού

Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για στον γάμο της, με το Μάνο Νιφλή, αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Πώς είναι ο ρόλος της συζύγου που πρέπει να είναι και νοικοκυρά; Τα καταφέρνεις;
Τα καταφέρνω. Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχω συνηθίσει να είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο σπίτι, ούτε το κάνω ούτε το θέλω. Δουλεύω, είμαι και στο σπίτι. Ο Μάνος δουλεύει πάρα πολλές ώρες, είναι πολύ φορτωμένη η μέρα του, δεν είναι απαιτητικός ως σύζυγος, είναι κουλ, συνεννοούμαστε πάρα πολύ καλά. Επίσης, μαγειρεύει, έχει κι αυτό το ταλέντο, μάλιστα είναι 100% πιο ταλαντούχος στη μαγειρική απ’ ό,τι εγώ. Έτσι, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου, το πώς έχουμε μάθει να είμαστε και να δουλεύουμε. Όταν τόσα χρόνια έχουμε μάθει να δουλεύουμε, ξαφνικά δεν τα παρατάμε όλα για να γίνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να βάλουμε μέσα την οικογένεια και τη δουλειά μας.

Μετά το γάμο άλλαξε κάτι;

Έχει αλλάξει, είναι ψυχολογικό, γιατί δεν έχω παντρευτεί ξανά, δεν έχω κάποια τέτοια εμπειρία. Για μένα έχει αλλάξει το ότι είναι πιο όμορφο να νιώθεις ότι πέρασες από την εκκλησία, την τελετή, το πάρτι, που οι αγαπημένοι σου άνθρωποι ήταν εκεί, ο «τίτλος» του ότι λέω «ο σύζυγός μου», «ο άντρας μου» είναι διαφορετικός από το να λέω «η σχέση μου». Ούσα ηθοποιός, η φαντασία, η ιδέα, η αίσθηση, με επηρεάζει και μου δημιουργεί μια άλλη πραγματικότητα. Είναι όμορφο να είναι κάτι επισφραγισμένο, με κάνει να αισθάνομαι διαφορετικά. Μια συμβίωση δε αλλάζει, επειδή έχεις παντρευτεί. Είναι και το ότι έχει μια σιγουριά. Πολλά ζευγάρια παντρεύονται και χωρίζουν, υπάρχει η ασφάλεια, που για μένα υπάρχει και πρακτικά. Για μένα ισχύει ότι έχω επιλέξει το άνθρωπο της ζωής μου, αυτόν θέλω να παντρευτώ, το έχω υπογράψει στην εκκλησία ή στο δημαρχείο, έχει βάρος αυτό, αλλιώς δεν θα το έκανα.

Ρωτούν πολλοί συνεχώς για το αν είσαι έγκυος. Σε ενοχλεί αυτό;

Είναι μέσα στη δουλειά σας αυτό. Όταν θέλεις να κρύψεις κάτι, μπορείς, όπως και να το προβάλλεις. Είμαστε δύο άνθρωποι που είναι χαρά μας να ασχοληθούν τόσο – όσο με μας, τόσο – όσο κι εμείς, για να βγουν προς τα έξω πράγματα. Δεν είχαμε ποτέ το κόμπλεξ να κρύψουμε κάτι. Δεν θα απαντούσα στο αν είμαι έγκυος, δεν υπάρχει περίπτωση. Οι ερωτήσεις που γίνονται για ένα παιδί θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνονται σε καμιά γυναίκα, αν η ίδια δεν το πει. Μπορεί να έχει πρόβλημα, να μην θέλει να το πει για κάποιο λόγο. Αν δεν επιλέξει η ίδια να το πει, θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση που δεν πρέπει να γίνεται.

Εύη Δρούτσα: Δεν «μάσησε λόγια» για Τριαντάφυλλο, Θεοδωρίδου, Γαρμπή, Θεοφάνους, Φουρέιρα, Πλούταρχο (ΒΙΝΤΕΟ)
Survivor – Κώστας Παπαδόπουλος σε Τριαντάφυλλο: Μυρίζει το στόμα σου, φύγε από εδώ! (vid)
Άννα Χατζησοφιά: Δημόσια συγγνώμη ζητά για την ανάρτησή της «να πεθάνουν οι γέροι» που δημιούργησε σάλο
Survivor: Να γιατί δεν αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος – Η ρήτρα για τα μισά λεφτά στο συμβόλαιο (vid)
Survivor – Τριαντάφυλλος: Αν με αγαπάει ο κόσμος, να μη με στηρίξουν για να φύγω – Δεν θέλω να γίνω Σαλαγκούδη
Έρρικα Πρεζεράκου για την μικρή Αναστασία: «Μπήκε στην εντατική και είπαν ότι το πιο πιθανό ήταν να μην βγει ξανά»