Αθήνα

19 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

«Εμπαθής ανακοίνωση του OPEN για το τέλος της εκπομπής-Συνιστούμε ψυχραιμία»: Η πρώτη αντίδραση Φουρθιώτη

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Θεμιστοκλή Σοφού αντέδρασε σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης στην ανακοίνωση του OPEN για τη διακοπή μετάδοσης της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», της οποίας υπήρξε ο παρουσιαστής.

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Θεμιστοκλή Σοφού αντέδρασε σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης στην ανακοίνωση του OPEN για τη διακοπή μετάδοσης της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», της οποίας υπήρξε ο παρουσιαστής.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ, που δημοσιεύτηκε στη σελίδα των "Αποκαλυπτικών Live" στο Instagram, χαρακτηρίζεται ως εμπαθής η ανακοίνωση του σταθμού για το τέλος της συνεργασίας και συνιστάται «υπομονή και ψυχραιμία», ενώ αποσαφηνίζεται ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η ανακοίνωση των "Αποκαλυπτικών Live":

Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο - Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής: " Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται , όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού , Ψυχραιμία και Υπομονή." H ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής: "Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης , αφορά τα πολιτικά , ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα." Ευχαριστούμε για την δημοσίευση!
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αθήνα , 10 Νοεμβρίου 2018 Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο - Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής: " Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται , όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού , Ψυχραιμία και Υπομονή." H ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής: "Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης , αφορά τα πολιτικά , ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα." Ευχαριστούμε για την δημοσίευση! Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη apokaliptikalive (@apokaliptikalive) στις

Send this to a friend