• Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου
  • 19:44

Αθήνα

25 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αποσύρθηκε η μήνυση κατά της Αννίτας Πάνια- Βρέθηκε συμβιβαστική λύση

Ένταλμα σύλληψης εις βάρος της Αννίτας Πάνια είχε εκδοθεί από το ΑΤ Αμαρουσίου μετά από μήνυση για απειλή και εξύβριση που κατέθεσε εξωτερική συνεργάτιδα της εκπομπής της, όμως, το απόγευμα της Μ. Δευτέρας βρέθηκε συμβιβαστική λύση και η μήνυση αποσύρθηκε.

Ένταλμα σύλληψης εις βάρος της Αννίτας Πάνια είχε εκδοθεί από το ΑΤ Αμαρουσίου μετά από μήνυση για απειλή και εξύβριση που κατέθεσε εξωτερική συνεργάτιδα της εκπομπής της, όμως, το απόγευμα της Μ. Δευτέρας βρέθηκε συμβιβαστική λύση και η μήνυση αποσύρθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Κυριακής περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. πήγε στο στούντιο όπου η Αννίτα Πάνια γυρίζει την τηλεοπτική της εκπομπή, «ANNITA Airlines», ωστόσο εκείνη απουσίαζε επικαλούμενη πρόβλημα υγείας του πατέρα της.

Δύο αστυνομικοί με περιπολικό την περίμεναν έξω από το κανάλι, αφού η ΕΛ.ΑΣ την αναζητούσε στα όρια του αυτόφωρου, ωστόσο η Αννίτα Πάνια δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η εκπομπή που παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια δεν μεταδόθηκε εχθές.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του συνήγορου της Αννίτας Πάνια

«Επήλθε συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς μεταξύ του σταθμού EPSILON, της Αννίτας Πάνια, του Μαίνανδρου Φουρθιώτη και της εντολέως μας εταιρείας παροχής ιατρικών υπηρεσιών "COSMEDICAL" και υπεγράφη νέα σύμβαση μεταξύ των μερών. Η εντολέας μας εταιρεία "COSMEDICAL" διασφάλισε πλήρως τα δικαιώματά της και δεν επιθυμεί πλέον την σύλληψη της κας Πάνια και των λοιπών αντιδίκων της μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν. Σημαντικό ρόλο στη γρήγορη επίτευξη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς αποτέλεσε ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των αντιδίκων μερών και του γραφείου μας».

Το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη σχετική μηνυτήρια αναφορά, της εταιρείας επωνυμία «COSMEDICAL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», είχαν δώσει εντολή προβολής προϊόντος τους στον τηλεοπτικό σταθμό νέο EPSILON και στις εκπομπές «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» και «ΜΕΝΙΟΣ LIVE το Σάββατο 20-4-2019 και την Κυριακή 21-4-2019, έναντι ποσού 6000 ευρώ.

Στη συνέχεια, όμως, «αιφνιδίως δεχθήκαμε το Σάββατο 20-4-2019, στις 22.02 μμ, δια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγγραφο» σύμφωνα με το οποίο, «με την ψευδή αιτιολογία της δήθεν έκφρασης από μέρους μας δυσμενών και συκοφαντικών σχολίων σε βάρος άλλου εντολέα της ως άνω εταιρίας, αποφάσισε μονομερώς τη διακοπή της μετάδοσης των υπηρεσιών μας». Όπως υποστηρίζει η «COSMEDICAL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», ανταγωνιστική εταιρεία ξεκίνησε να προβάλλει «στις εκπομπές του ιδίου σταθμού της Ανίτας Πάνια ανταγωνιστικού προϊόντος, που το χαρακτηρίζει κάρτα υγείας, προϊόντος ευθέως ανταγωνιστικού προς το δικό μας που τιτλοφορείται ως κάρτα ομορφιάς.

Η ενέργεια αυτή είναι αθέμιτη και ανταγωνιστική όχι απλά γιατί πρόκειται για το ίδιο προϊόν με προσπάθεια διαφοροποίησης προσχηματικά του τίτλου, αλλά για τι επιπλέον το συγκεκριμένο προϊόν είναι αμφιβόλου ποιότητας και νομιμότητας, αφού παρέχεται από φορείς μη νόμιμα αδειοδοτημένους και παράλληλα συμπλέκει με απαγορευμένο και αθέμιτο τρόπο υπηρεσίες αμιγώς ιατρικής φύσεως με τεχνολογικές υπηρεσίες.

Το αποτέλεσμα μάλιστα είναι το συγκεκριμένο προϊόν να φέρεται αθεμίτως ότι προσφέρεται δήθεν και σε πλέον ανταγωνιστική  τιμή σε σύγκριση με τη δική μας νόμιμη κάρτα ομορφιάς». Η μηνυτήρια αναφορά έχει κοινοποιηθεί σε ΕΣΡ, ΣΔΟΕ και στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη. Ο νομικός παραστάτης της εταιρίας κ. Αγαπηνός ζητά την παρέμβαση του Ιατορικου Συλλόγου και του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος είναι ενήμερος από χθες.

Τα μπλεξίματα με τον Νίκο Καρβέλα

Πριν από μία δεκαετία, το 2008, η Αννίτα Πάνια και ο τότε σύζυγός της, Νίκος Καρβέλας είχαν βρεθεί στα κρατηρήρια μετά από διαπληκτισμό που είχαν με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν.

Το πρώην ζευγάρι, δεν είχε σταματήσει στο σήμα της αστυνομίας, ακολούθησε καταδίωξη και ένα θερμό επεισόδιο με τους τέσσερις αστυνομικούς που τους σταμάτησαν, οδηγώντας τους στο αυτόφωρο.

Και οι δυο πλευρές είχαν τότε κινηθεί νομικά, καταθέτοντας αγωγές. Οι αστυνομικοί υποστήριζαν πως το διάσημο ζευγάρι τους εξύβρισε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια δήλωσαν πως προσπάθησαν να τους τρομοκρατήσουν.

Μετά από 11 χρόνια η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε και οι δικαστές δικαίωσαν τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την απόφαση, «δικαιούνται καθένας των τριών πρώτων εναγόντων το ποσό των 20.000 ευρώ και ο τέταρτος το ποσό των 10.000», ενώ, το ζευγάρι πρέπει να πληρώσει και τη δικαστική δαπάνη που αγγίζει τα 5.000 ευρώ περίπου.

Send this to a friend