Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Παύλος Βαρδινογιάννης- Τι έγινε με τη μήνυση που είχε καταθέσει η Αλιμόνου!

Τελικώς τακτοποίησε τις οφειλές του προς την πρώην σύζυγό του που αφορούσαν στην καταβολή της μηνιαίας διατροφής, ο Παύλος Βαρδινογιάννης, λίγες ημέρες μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Τζίνα Αλιμόνου στην αστυνομία.

Ο επιχειρηματίας επέστρεψε χθες από την Αμερική στην Ελλάδα, χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα στους ελέγχους του Ελευθέριος Βενιζέλος. Μετά την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, οι αρχές προχώρησαν σε άρση των σχετικών διαδικασιών που προέβλεπαν τη σύλληψή του.

Η ηθοποιός είχε επισκεφτεί το Α.Τ. Ψυχικού για να υποβάλλει μήνυση κατά του πρώην συζύγου της, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει λάβει τίποτα από τη διατροφή που όριζε η απόφαση με αριθμό 2819 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Επειδή, λοιπόν, το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές, ο επιχειρηματίας κινδυνεύει με σύλληψη ακόμη και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με δικόγραφο που είχε καταθέσει η πλευρά Βαρδινογιάννη στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 2 Ιουλίου με προσωρινή διαταγή οριζόταν το δικαίωμα επικοινωνίας του επιχειρηματία με τα παιδιά του από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018 -25 συνεχόμενες ημέρες αντί για 2 δεκαπενθήμερα που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση-, ενώ η διατροφή που είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ορίζεται στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα 4 παιδιά και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου -18.000 συνολικά αντί για 34.500 ευρώ που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση.

Send this to a friend