Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ρε σεις μας δουλεύετε; Επιστρέφουν ο Δώρος και η Αθηνά στο Power of Love!

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου, το γνωστό… τοις πάσι στην Ελλάδα (λέμε τώρα) ζευγάρι, έχουν φύγει από το Power of Love προκαλώντας ανατροπές, αναστάτωση και πολλά ερωτηματικά για τους παίκτες που έχουν μείνει πίσω.

Ο Δώρος και η Αθηνά έχουν πραγματοποιήσει κοινές δημόσιες εμφανίσεις τόσο στα social media, όσο και στην τηλεοπτική εκπομπή του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Κάτι που όπως ξέρουμε απαγορεύεται από τους κανόνες του παιχνιδιού. Η Μαρία Μπακοδήμου έχει δώσει προθεσμία έως την ερχόμενη Δευτέρα για να επιστρέψουν οι παίκτες και ναι… στο επεισόδιο της Δευτέρας 14 Μαΐου το ζευγάρι ξαναμπαίνει στο σπίτι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε το ζευγάρι να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι και να συναντά τους υπόλοιπους παίκτες του σπιτιού. Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, η αντίδραση των παικτών που βρίσκονται στο σπίτι είναι αυτή που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Θα επιστρέψουν κανονικά ο Δώρος και η Αθηνά στο παιχνίδι μετά από μία εβδομάδα απουσίας τους; Θα προχωρήσουν τα υπόλοιπα παιδιά σε ψηφοφορία για να εγκρίνουν την επιστροφή τους ή όχι;

Σημειώνεται, πάντως, πως μόλις χθες, ο Δώρος με ένα live από τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram ξέσπασε κατά του παιχνιδιού Power of Love, λέγοντας πως «δεν επιστρέφουμε- Μας άφησαν απλήρωτους».

Send this to a friend