• Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου
  • 09:12

Αθήνα

14 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Ερωτευμένη και πάλι με γιατρό η Ράνια Θρασκιά- Ποιος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται ότι έχει γυρίσει η Ράνια Θρασκιά μετά το διαζύγιο από τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους.

Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται ότι έχει γυρίσει η Ράνια Θρασκιά μετά το διαζύγιο από τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους.

Η Ράνια Θρασκιά, που είναι πλέον σύμβουλος ψυχικής υγείας, είναι ερωτευμένη με έναν γοητευτικό γιατρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Ράνια Θρασκιά είναι ξανά ερωτευμένη! Η σύμβουλος ψυχικής υγείας έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό ενός 45χρονου καρδιοχειρούργου, του Ιωάννη Παραλίκα, ο οποίος είναι επιμελητής χειρουργός θώρακος και καρδιάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Μάλιστα, το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν μερικές εβδομάδες στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούσαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας. Οι δυο τους κάθισαν απέναντι και όχι δίπλα-δίπλα γιατί δεν θέλησαν να προκαλέσουν την προσοχή των θαμώνων και των φωτογράφων, κάτι τελικά που δεν έγινε…

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και όσο η ατμόσφαιρα γινόταν πιο κεφάτη σε συνδυασμό με το ποτό, οι δυο τους άρχισαν να χαλαρώνουν και να ανταλλάσσουν ερωτικές ματιές και να συμπεριφέρονται σαν να μην υπήρχε κανείς γύρω τους. Η Ράνια και ο Ιωάννης φαίνεται πως είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και ο ένας έχει βρει στον άλλον όλα όσα έψαχνε!

Send this to a friend