Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Έσπασε» η κλίκα των διασήμων λίγο πριν την ένωση- Πως ψήφισαν για την αποχώρηση οι παίκτες

«Έσπασε» η κλίκα των διασήμων λίγο πριν την ένωση- Πως ψήφισαν για την αποχώρηση οι παίκτες

Μία «ανάσα» από την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor οι Διάσημοι φαίνεται να έχουν άσχημη ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες αποχωρήσεις παικτών που είχαν κομβικό ρόλο στο παιχνίδι.

Έτσι, μετά την αποχώρηση του αντιδημοφιλούς Στέλιου Χανταμπάκη μέσω της ψηφοφορίας του κόσμου, η δημοφιλής Ειρήνη Παπαδοπούλου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους.

Εξάλλου, οι Διάσημοι χθες έχασαν στον αγώνα ασυλίας με 10 – 7 από τους Μαχητές και οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να βγάλουν τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Μαζί με τον Χούτο, υποψήφιοι για αποχώρηση, η οποία θα ανακοινωθεί την Πέμπτη, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα, που ισοψήφησαν στη μυστική ψηφοφορία, αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης, που προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε κερδίσει επίσης την προσωπική ασυλία.

Όπως είναι προφανές, ο Ντάνος συνεχίζει να δείχνει εξαιρετική ανθεκτικότητα και δημοφιλία στις ψηφοφορίες του κοινού και εκτιμάται ότι θα αποχωρήσει κάποιος από τους άλλους τρεις.

Οι άλλοι είναι ο Λάμπρος Χούτος, που είχε υπάρξει μία φορά υποψήφιος στις αρχές του Survivor, η Λάουρα Νάργες, που στα αγωνιστικά δεν πάει καλά και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ωστόσο εκείνο που φάνηκε είναι πως η κλίκα που είχε συγκροτηθεί γύρω από τον Χανταμπάκη και στην οποία συμμετείχαν Ευρυδίκη, Μπο, Χούτος και η Νάργες έσπασε, αφού ενώ οι Ευρυδίκη, Μπο και Χούτος ψήφισαν, κατά τη μυστική ψηφοφορία, τον Αγγελόπουλο, η Λάουρα προτίμησε να ψηφίσει τον Κοκκινάκη.

Η τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση των δύο ομάδων, όσων δηλαδή έχουν απομείνει από τους Διάσημους και τους Μαχητές, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.

Η ένωση σε μία ομάδα θα γίνει με μεγάλο πάρτι την Κυριακή, με καλεσμένο τον Σάκη Ρουβά και θα μετέχουν τελικά 13 παίκτες. Πέραν δηλαδή των δώδεκα που θα απομείνουν μετά την ψηφοφορία, θα είναι και ο Μάριος Πρίαμος που επέστρεψε στο χθεσινό επεισόδιο στο παιχνίδι.

Send this to a friend