
LIFESTYLE
Με αφορμή τη νέα παράσταση που ετοιμάζει αυτό το διάστημα, ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4 και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κούρο το απόγευμα της Πέμπτης στη δημόσια τηλεόραση.
Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός περφόρμερ αναφέρθηκε στα όρια της σάτιρας αλλά και στην βαθιά του πίστη στον Θεό.
Ειδικότερα, ο Τάκης Ζαχαράτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι το όριο στη σάτιρα το βάζει αυτός που σατιρίζεις. Δηλαδή αν ένα πρόσωπο που σου δίνει τροφή γιατί είναι υπερβολικό και έχει… ξεφύγει η κατάσταση, είναι ανοριοθέτητο, οπότε εσύ που κάνεις σάτιρα και είναι υπερβολή, σου δίνει τροφή ρε παιδί μου! Λες, πάρε να έχεις! Από εκεί και πέρα όμως αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως, όταν σατιρίζεις έναν άνθρωπο, ή κάνεις σάτιρα, η δεν προσβάλλεις αυτόν που προσβάλλεις αυτός που σατιρίζεις αλλά προσβάλλεσαι ο ίδιος με τον τρόπο που κάνεις τη σάτιρα».
«Συγκινούμαι που το λέω αλλά κάθε χρόνο είμαι τόσο ερωτευμένος με αυτό που κάνω και όταν εκεί έξω βλέπω ανθρώπους που ταλαιπωρούνται, που είναι άνεργοι, που δεν έχουν ευτυχία στη ζωή τους ή δεν έχουν βρει τη δική τους άκρη, αυτό με θλίβει πάρα πολύ. «Εντάξει, εσύ έχεις ένα ταλέντο να δίνεις χαρά στον κόσμο» σκέφτομαι και όταν μπαίνω στο θέατρο και αρχίζω να γράφω τις σελίδες μου, λέω «Θεούλη μου, πόσο σε ευχαριστώ που έχω ένα καταφύγιο». Που η τέχνη μου είναι μια ευλογία».
«Φυσικά και πιστεύω πολύ στον Θεό αλλά η τέχνη μου είναι το καταφύγιο μου» συμπλήρωσε ακόμα, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, ο Τάκης Ζαχαράτος σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.
Ροή Ειδήσεων
13/06/2025 | 19:00
Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας: Ανάγκη για ισότιμη πρόσβαση των ασθενών με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο στη θεραπεία της μετάγγισης αίματος

13/06/2025 | 18:40
Ηράκλειο: Το φορτηγό πλοίο που βυθίστηκε από αγγλικό υποβρύχιο και μετέφερε τους Εβραίους της Κρήτης
13/06/2025 | 18:30
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αποκάλυψη για τον Βασίλη Καρρά την τελευταία φορά που τον είδε

13/06/2025 | 18:10
Μ. Βορίδης: Χωρίς αποτελεσματικό σύστημα επιστροφών, δεν μπορείς να έχεις καθόλου μεταναστευτική πολιτική – Τον Ιούλιο το νέο νομοσχέδιο για τη νόμιμη μετανάστευση (audio)
13/06/2025 | 17:20
Ιράν: Η εκδίκηση θα έρθει πολύ σύντομα – Πληροφορίες για εκρήξεις στα υψίπεδα του Γκολάν (live)

13/06/2025 | 17:11
Δίκη Φιλιππίδη: Να διακοπεί ή να αναβληθεί η δίκη μέχρι να ανακτηθεί στα εγκληματολογικά υλικό από το κινητό καταγγέλλουσας, ζητά η υπεράσπιση

12/06/2025 | 16:49
Δράμα: Το γρύλισμα και τα ουρλιαχτά που καταγράφηκαν στο βίντεο θανάτου του 61χρονου μετά την επίθεση της αρκούδας
12/06/2025 | 18:33
Ο επιβάτης της θέσης 11Α – Αυτός είναι ο μοναδικός επιζών της αεροπορικής τραγωδίας στην Ινδία
12/06/2025 | 20:28
Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό στο Σύνταγμα – Πως διεξάγονται τα δρομολόγια
12/06/2025 | 15:41
Το Μονακό μπήκε στη «μαύρη λίστα» της ΕΕ για ξέπλυμα χρήματος πλάι σε χώρες όπως η Συρία και η Μιανμάρ

12/06/2025 | 17:04
Μπιλ Κλίντον: Αγνώριστος στα 78 του – Περπατά με δυσκολία και θυμίζει Τζο Μπάιντεν
12/06/2025 | 17:23
Μιχάλης Γιαννάκος για τα παιδιά που ανασύρθηκαν από τον Άραχθο: «Ελπίζουμε σε ένα 2ο θαύμα»
12/06/2025 | 15:58
Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Buongiorno, αρπάχτηκε με την Ζουμπούρογλου: «Μη μου κάνεις μάθημα, πρόσεχε»

12/06/2025 | 20:02